Connect with us

Hír

BREAKING: Megint eltolták a Broncos-Patriots meccset

Az eredetileg vasárnapra tervezett Broncos-Patriots meccset a Patriots covid-problémája miatt hétfőre tették át, de mivel a New England-i csapatnál ismét lett egy pozitív teszt, így megint el kellett tolni a mérkőzést. Egyelőre nem tudni, hogy mikor rendezik meg a meccset, de jó eséllyel ebben a fordulóban már nem látjuk a két csapatot a pályán.

UPDATE: A jelenlegi tervek szerint jövő vasárnap lesz a mérkőzés, így az akkorra tervezett Dolphins-Broncos meccset is eltolják (egyéb változtatások mellett).

22 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bandrew12
Bandrew12
3 years ago

Nekem ESPN fantasy app azt írja hogy 6. héten vasárnap játsszák. A Broncos- Doplhins meccsnek meg keresnek új időpontot

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
3 years ago

Elvileg jövő vasárnap lesz.

Danika
Danika
3 years ago

Bakker, így elmarad a Back-up Bowl :( . Fasza, hogy nekünk is elvették a pihenő időt.

ducksfan
ducksfan
3 years ago

húsvétkor lesz a SB?

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ducksfan
3 years ago

Az nem lenne baj, utálom a húsvétot!

Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Röhejes, amit az NFL művel. El kellett volna engedni ezt a meccset, odaadni a Broncosnak és mindenki jobban jár. Így most a következő történik a Patriots oldaláról: egyrészt a vasárnapi meccs előtt szerencsés esetben lesz kb 2-3 edzésük két hét alatt (a héten egy db átmozgató edzés volt tegnap és most 3-4 napra megint bezárt a bazár), el lehet képzelni mennyire lesznek formában. Másrészt mivel átlagosan 5-6 nap a lappangási ideje ennek a gedvának, megint lehet 3-4 napig negatív teszteket produkálni, nyitni, majd a vírust továbbadva tovább fertőzni. Erre csak az lenne a megoldás, ha legalább 10 napig mindenki ülne a hátsóján otthon, annyi idő alatt minden fertőzött produkálna már pozitív tesztet, őket lehetne tényleg izolálni és reális esélye lenne véget vetni a továbbterjedésének.

De ez amit csinál az NFL, semmire nem jó. Tisztább lenne az ilyen meccseken átlépni, úgyis tudtuk már tavasz óta, hogy nem a legjobb, hanem a legszerencsésebb csapat nyer idén (vagy aki a legügyesebben kummantja el a betegeit)….

ThySoul
ThySoul
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Engem az idegesít a a legjobban, hogy láthatólag semmiféle terve nincs a ligának az egész vírusdologra a meccsek tologatásán kívül, pedig volt fél évük felkészülni rá.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ThySoul
3 years ago

Igen, volt egy elképzelés, ami úgy néz ki, hogy egyre kevésbé jön be, B tervet pedig nem csináltak. :(

ThySoul
ThySoul
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Egy idő után úgyse lehet tologatni értelmesen (már most se) a plussz heteket nem akarják beiktatni, ráadásul az sem lenne tökéletes megoldás. Meccset nem akarnak elengedni a pénz miatt. Csak rossz döntést lehet hozni a jelenlegi helyzetben, de az NFL úgy látszik nem akar dönteni :D

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  ThySoul
3 years ago

Én még azt tippelem, hogy lerövidítik a heteket. és hosszú távon talán nem kell tolni a rájátszást. Persze újabb esetek ennek keresztbetehetnek.

katonadani
Reply to  ThySoul
3 years ago

láthatóan tényleg nincs, de amúgy meg van. Ezt mondtuk tavasz végén, nyár elején is, hogy úgy néz ki, semmi terve a ligának a koronára, aztán mégis volt és összességében jól is működik szvsz.

Szerintem most is ez a helyzet. Nyilván szar h nincs kommunikáció, de amúgy az A terv az, hogy tologatják a meccseket és 17 fordulóba be akarnak férni. Eddig ez ment, most már egyre közelebb van az, hogy ezt már nem lehet megcsinálni és akkor jön a B (meg C) terv, csak azt nem tudjuk egyelőre. De szerintem van, és az lesz, hogy akkor 18. forduló, csak ehhez gecire át kell alakítani a teljes menetrendet, az a baj vele, és ezt gondolom el akarják, akarták kerülni.

ThySoul
ThySoul
Reply to  katonadani
3 years ago

Szerintem ezt meglehetne úgy is oldani, hogy “nyugi srácok van B terv csak nem mondjuk el addig amíg nem muszáj”
A Gamepass árát egyből vonják, de egy infomorzsát se kapunk a jelenlegi helyzetről :D

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  ThySoul
3 years ago

Ez miből áll össze?
De ami tény, pillanatnyilag a 32-ből 2(!) csapatban van nagyobb gebasz. Attól, mert 2 csapatnak kuka lesz a szezonjának közepéből 2-3 meccs miért kellene nagy drámai lépést tenniük? Legfeljebb a másik 30-ból kerül ki az SB két résztvevője.
Ez nem egy lovagi torna, hanem egy üzleti vállalkozás. A lényeg, hogy a show menjen. És megy. Akkor is megy, ha innentől annyi a Titans-nak, meg a Pecc-nek idénre.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  conspiracy theory
3 years ago

Igazad van, de a nézők akkor is lovagi tornának tartják és számítani fog, hogy hogyan is történtek a dolgok. Ilyenre gondolok:
(10 év múlva egy bárban)
– Bocs, haver, annyira ismerős vagy, nem fociztál valamikor?
– Dehogynem, az XY-ban játszottam, még egy gyűrűm is van!
– Király, meghívhatlak valamire? Mikor is nyertetek? 2018-ban vagy 2019-ben?
– 2020-ban.
– Ja, a covidos szezonban, amikor a játékosok fele karanténban volt és a csapatok alig edzettek… Hát én ezzel a gyűrűvel a helyedben nem nagyon villognék…

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Idén megy majd a nyavajgás, jövő évtől meg kb., ahogy írod, elkeresztelik chaos-bowl-ra és már csak a legendák maradnak.
Lehet, hogy gyűrű helyett a győztes csapat tagjai ebben az évben csak oklevelet kapnak … vagy egy koronát … :)

Skyfire
Skyfire
3 years ago

Kezd kuka lenni a Titans és Pats szezonja, ez a legrosszabb hogy 1 2 eset van hetente, és az egész csapat szív… Persze ki tudja a november mit hoz, amikor már a new yorki csapatok nem bírnak magukkal. Rájátszást remélem buborékba rendezik

ThySoul
ThySoul
3 years ago

Közben van tán a Titans stábjában egy újabb vírusos :D

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  ThySoul
3 years ago

Tán?

ThySoul
ThySoul
Reply to  Krisztian Fekete
3 years ago

Elméletileg van egy újabb, de szeretnék megtartani a keddi időpontban a meccset. (A létesítményeket bezárták szóval nem tudom hogy tervezik) Szegény Bills is, vagy kedden játszanak a Titans ellen, vagy csütörtökön a Chiefs ellen, de ugye ezt még mindig nem tudni :D

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Azért a fantasyt jól megkavarják ezekkel az eltolásokkal. Győzök sakkozni, lassan úgy érzem magam, mint a 49-ers edzői stábja.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x