Connect with us

Érdekességek

Brian Flores irányítása alatt most először favorit a Dolphins

Brian Flores 21 mérkőzés óta irányítja a Dolphinst és ebből hét mérkőzést tudott megnyerni. A fogadóirodáknál azonban mind a 21 mérkőzésen underdognak számított a gárda, ez viszont ezen a héten megváltozik. Ráadásul nagy az ugrás, hiszen 9,5 pontos favoritnak számítanak a 0-5-ös Jets ellen, ahol Joe Flacco fog kezdeni. A várakozások azonban nem változtatják meg a főedző hozzáállását.

“Senkit sem becsülünk le, ez lesz az üzenetem a csapat felé. Minden meccshez így kell hozzáállni az NFL-ben. Itt a legjobbak legjobbjai játszanak, minden csapatban kiváló játékosok vannak. Ha úgy állsz hozzá a meccshez, hogy az ellenfél majd megadja magát, akkor az ellenkezőjét fogod kapni a tapasztalataim alapján.”

– mondta Flores, via a csapat hivatalos oldala.

A Dolphins utoljára a 2018-as szezon 16. fordulójában volt favorit, akkor a Jaguars ellen, ahol 17-7-re kikaptak, egy fordulóval később pedig kirúgták Adam Gase-t.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago

Hogy a túróba lehet valaki 9.5 pont underdog?comment image

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Küldeném Floresnek, a Kívánságkosár hallgatóinak és mindenkinek, aki szereti (én nem!)
https://www.youtube.com/watch?v=izyZLKIWGiA

Danika
Danika
3 years ago

Előző fordulóban jó volt Fitzpatrik, akkor most rossznak kell lennie, szóval, így nem lesz meg a 10 pontos győzelem, akkor irány a buki és a spreadet megtenni.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Arra azért kíváncsi lennék, hogy tavaly a 16.fordulóban a Dolphins 3-11-es mérleggel, hogy tudott underdog lenni Miamiban az 1-13-a Bengals ellen? :)

euskadi68
euskadi68
Reply to  acsdav2
3 years ago

A Dolphins minden körülmények között tud underdog lenni. :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x