Connect with us

Hír

Dak Prescott: Az összes rekordomat odaadnám egy jobb mérlegért

Dak Prescott ihletett formában játszik, a PFF-től az ötödik legjobb értékelést kapta eddig. 1690 yardja van négy meccs után, sorozatban harmadik mérkőzésen szerzett legalább 450 yardot (1424-et összesen, ami rekord három meccs alatt), az elmúlt két találkozón pedig 974 yard jött össze, ami a legtöbb valaha két mérkőzés alatt. Ilyen számok után azt hihetnénk, hogy a Cowboys hasít, de eddig mindössze egy győzelem jött össze, az is a Falcons ellen, 39-24-ről fordítva.

“Egyáltalán nem érdekel, hogy mennyi yardot passzoltam és milyen rekordokat döntöttem meg. Az összes rekordomat odaadnám egy jobb mérlegért. Egyedül egy statisztika érdekel, a győzelem, szóval amikor veszítünk, akkor semmilyen mutató nem számít”

– mondta az irányító a mérkőzés után.

Prescottnak a Browns ellen volt egy fumble-je és egy INT-je, de ezek nem sokat számítottak: a dallasi védelem az első hét támadásból 38 pontot engedett, így pedig még tökéletes támadójátékkal (és a Cowboysé nem volt az) is nagyon nehéz nyerni. A csapat nyeli a yardokat és a pontokat, az eddigi szezon leginkább arról szólt Dallasban, hogy képes-e Prescott több pontot feltenni, mint amennyit a védelem enged, de meccsenként átlag 42 pontot szerezni (átlagban ennyit kapott a Cowboys defense az elmúlt három fordulóban) még a legjobbaknak sem egyszerű.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!