Connect with us

Hír

Dak Prescott: Az összes rekordomat odaadnám egy jobb mérlegért

Dak Prescott ihletett formában játszik, a PFF-től az ötödik legjobb értékelést kapta eddig. 1690 yardja van négy meccs után, sorozatban harmadik mérkőzésen szerzett legalább 450 yardot (1424-et összesen, ami rekord három meccs alatt), az elmúlt két találkozón pedig 974 yard jött össze, ami a legtöbb valaha két mérkőzés alatt. Ilyen számok után azt hihetnénk, hogy a Cowboys hasít, de eddig mindössze egy győzelem jött össze, az is a Falcons ellen, 39-24-ről fordítva.

“Egyáltalán nem érdekel, hogy mennyi yardot passzoltam és milyen rekordokat döntöttem meg. Az összes rekordomat odaadnám egy jobb mérlegért. Egyedül egy statisztika érdekel, a győzelem, szóval amikor veszítünk, akkor semmilyen mutató nem számít”

– mondta az irányító a mérkőzés után.

Prescottnak a Browns ellen volt egy fumble-je és egy INT-je, de ezek nem sokat számítottak: a dallasi védelem az első hét támadásból 38 pontot engedett, így pedig még tökéletes támadójátékkal (és a Cowboysé nem volt az) is nagyon nehéz nyerni. A csapat nyeli a yardokat és a pontokat, az eddigi szezon leginkább arról szólt Dallasban, hogy képes-e Prescott több pontot feltenni, mint amennyit a védelem enged, de meccsenként átlag 42 pontot szerezni (átlagban ennyit kapott a Cowboys defense az elmúlt három fordulóban) még a legjobbaknak sem egyszerű.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Klasszik válasz, dögunalom, de ez akkor sem az ő sara, mert az utóbbi években ilyen szar még nem volt a tehenészek védelme.

Kamaron
Kamaron
Reply to  bjeela
3 years ago

Nem mondhatja, hogy ő MVP Dak és minden a többiek hibája, mert MVP csak Trub lehet, de Te ezt pontosan tudod.😀

Elszomorító, hogy ilyen stat mellett 1-3-al állnak…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Kamaron
3 years ago

Lefogadom, hogy nagyon sokan nem szomorúak emiatt.

ThySoul
ThySoul
Reply to  bjeela
3 years ago

Tegnap is feljött, hogy 2019 óta pozitív mérlegű csapatok ellen a mérlege a ‘Boysnak 1-10. Ez szerintem mindent elmond az egész csapatról, amiben Dak is benne van. (Nyilván vannak rekordjai mikor 40 pont hátrányt próbál ledolgozni Garbage timeban)

gyeek
gyeek
Reply to  ThySoul
3 years ago

Persze, bárki tud rekordot dobálni ha hátrányban van. :) Nem akarom nagyon védeni mert ő is hibás, de az érdemeit se akarom elvitatni amit hozzátesz a meccshez, én pl. innen érzem, hogy te speciel nem nézed a meccseit. Így nem meglepő, hogy egy 1-10 villantásnál nem kell több érv hogy meglásd a frankót, de ez otrombán felületes nézőpont és nem reprezentálja Prescott ideji munkáját rendesen.

De nem is ez a fontos, nem ő a kerékkötő, még ha a megúszott int-ekről és a gyenge zseb-érzékről nem is szólok. Mivel ezek kicsit szubsztanciálisabb problémák mint az, hogy nyerő mérlegű csapatok ellen 1-10 a Cowboys. Utóbbi nem statisztika hanem eredmény és csak azt mutatja hogy egyszer nyertek, tízszer nem és valószínűleg szarok (azok). Van egy miriád gond ezzel a csapattal. De a legnagyobb akadályuk, hogy ilyen borzalmasan rossz védelmet statisztikailag 60 (!) éve nem küldtek pályára.

bjeela
bjeela
Reply to  gyeek
3 years ago

Azt nem tom, hogy 60 éve, mert a fene se nézett statokat(ha néztél, az érdekelne és kösz is előre), de hogy ritkaszar, az szentség.

Amúgy annyiban igaza van Thy Soulnak, hogy a végén minden mindegy alapon kicsivel könnyebb, de attól még meg kell dobni azokat a lasztikat és Dak meg is dobja. És rohadt jó ilyenkor. Érdekes, Stafford, ARod esetében nem fitymáljuk le, ha hélmériznek, csak ha az ilyen Dak félék kezdenek el kapkodni az utolsó percekben…

Pedig milyen jó is benne MVP Trub…

gyeek
gyeek
Reply to  bjeela
3 years ago

A 60 éves dolog alapításuk éve, utoljára akkor nyeltek be egymás után minimum 38 pontot 3 meccsen. Plusz a 307 futott yard is rekord. Teljes a tanácstalanság, szó szerint egyetlen dolgot se csinálnak jól a védők a csekkjeik kesselésén kívül.

camillo 7777
3 years ago

Tavaly nem akarták megfizetni, most meg a világ összes pénzét kikell neki majd fizetni. 😃

Danika
Danika
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Jones papa szavai alapján ne vegyük azért olyan biztosra. Bold: Látni fogjuk még idén Andy Daltont a Dallasban játszani.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Danika
3 years ago

Ha jól rémlik a Falcons ellen egy playre beugrott amíg ápolták Prescottot. Az ilyen lehetőségek miatt ez egyáltalán nem bold prediction.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Danika
3 years ago

Ha jól emlékszem Patrik mondta az egyik podcastben, hogy Jones papa be is szólt neki hogy ezt egy klasszis irányító megnyerte volna :D
Egyébként szeritnem is meg kell tartani, de ott van ezen kívül más baj is, senkit nemtudnak megverni akinek pozitív a mérlege :D

camillo 7777
Reply to  Danika
3 years ago

Vagy “túl” fizetik vagy megy máshova ,mint Kirk kapitány.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x