Connect with us

Hír

Danielle Hunter szezonjának most már biztosan vége

A nyár végén a Vikings szurkolói optimistán várhatták a szezont, hogy milyen jó pass rusher duójuk lesz Danielle Hunter és Yannick Ngakoue személyében. Azonban egyetlen egy snapet sem tudnak együtt a pályán tölteni idén és minden bizonnyal soha többé lila mezben. Ngakoue-t tegnap cserélték el Baltimore-ba, Hunter pedig a műtét mellett döntött végül, így kihagyja a szezon hátralévő részét, miután egyetlen snapet sem játszott a 2020-as szezonban – írja Tom Pelissero.

Hunternek nyaki porckorongsérve van, és eddig optimisták voltak a csapatnál az idei visszatérésével kapcsolatban, most azonban hogy 1-5-ös mérleggel igazából nincs miért küzdeni a szezonban, feltehetőleg ők is úgy látják jónak, ha kés alá fekszik a pass rusher és jövőre újult erővel térhet vissza.

Hunternek még három év van hátra a szerződéséből, de eléggé alulfizetett (a 18. helyen áll a pass rusherek közt, a legjobban fizetett pass rusher, Joey Bosa közel kétszer annyit visza haza évente, mint ő), így nem lenne meglepő, ha hamarosan fizetésemelést kérne, bár a várhatóan jelentőset csökkenő fizetési sapka miatt erre lehet várnia kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!