Connect with us

Hír

Emmanuel Sanders COVID-IR-en, DeSean Jackson IR-en, Dante Pettis eladó

A Saints kénytelen nélkülözni két legjobb elkapóját a Panthers ellen, ugyanis Michael Thomas rásérült a combhajlítójára a héten, Emmanuel Sanders pedig COVID-IR listára került, írja Adam Schefter. Sanders pénteken már nem edzett, de szerdán és csütörtökön részt vett a foglalkozásokon. A Saints top3 elkapója így a Panthers ellen Tre’Quan Smith, Marquez Callaway és Bennie Fowler lesz.


A csütörtök esti rangadón ismét megsérült DeSean Jackson. Ian Rapoport információi szerint a bokájával van problémája és 4-6 hét kihagyás vár rá, így hamarosan IR-re fog kerülni. Jackson összesen hét meccsen tudott pályára lépni az utóbbi két szezonban, mióta visszatért Philadelphiába. Tavaly 159 yardot és 2 TD-t szerzett, idén 155 yardja és 0 TD-je van.


A 49ersnél eladóvá vált a korábbi második körös elkapó, Dante Pettis. A trade határidő november harmadikán lesz, Kyle Shanahan főedző pedig elmondta a San Francisco Chronicle-nek, hogy több hívást is kaptak már a WR iránt. Pettis utoljára a negyedik fordulóban játszott, és lehet ez volt az utolsó meccse a 49ers színeiben. Idén egyetlen elkapást sem regisztrált, csak két punt visszahordása volt 14 yardért. Karrierjében 38 elkapása, 576 yardja és 7 TD-je van három év alatt.


A Raidersnél volt egy elég komoly COVID-gyanú, amikor a teljes támadófalat izolálták a csapattól, miután a jobb oldali tackle Trent Brownnak pozitív tesztje lett. Brown ugyan kihagyja a találkozót, ahogy a vele kedden kontaktba lépő safety, Johnathan Abram is, azonban a támadófal többi tagja – akik hétfőn voltak utoljára kontaktban Brownnal – várhatóan játszani tudnak a Buccaneers ellen vasárnap. Jon Gruden konkrétan úgy fogalmazott, hogy jó esély van arra, hogy ott legyenek a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!