Connect with us

Érdekességek

Ha a Seahawks így folytatja, a valaha volt legtöbb yardot fogja benyelni egy szezonban

Vannak olyan rekordok, amelyeket nem akar egy csapat sem megdönteni. Ilyen az egy szezonban engedett legtöbb yard rekordja is, amit jelenleg a 2012-es New Orleans Saints tart 7042 egységgel (senki más nem lépte át a 7000 yardos határt). A Seahawks viszont ha így folytatja, akkor bizony megdöntenheti ezt a csúnya rekordot.

A Hawks eddig 2356 yardot engedett, ami a legtöbb a ligában, és ha kicsit matekozunk a 471 yardos meccsenkénti átlaggal, akkor azt kapjuk, hogy év végére 7539 yardot engedne a seattle-i együttes, ami a fentiekből láthatóan magasan a legtöbb lenne az NFL történetében.

Jamal Adams két hét múlva esedékes visszatérése persze valamennyit segíthet az ügyön, de azért vele a kezdőben sem volt épp jó a defense. Év végén viszont a Jets-Giants-Washington trió ellen a 13-15. héten esetleg lehetne egy nagyobbat javítani ezen a mutatón.

Persze amíg a támadósor így megy, addig nem annyira zavarja a szurkolókat a rossz defense, hiszen 5-0-val áll a gárda, miközben a jelenlegi rekordtartó 2012-es Saints 7-9-cel zárt az évet.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skyfire
Skyfire
3 years ago

Én bízok a híres novemberi seahawks formában, főleg hogy elvileg edző meccsek lesznek, gyakorlatilag max 2 pontos győzelem az utolsó másodpercben

camillo 7777
3 years ago

2012 Brees < 2020 Wilson 😃

Delfi
Delfi
3 years ago

Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért jöhetett vissza kintről a viking játékos, amikor elkapta Wilson passzát?
Igazából duplán nem értem, mert még csak nem is csak kilépett, hanem akciózott az elkapóval és úgy került kívülre.

Mindenképpen egy fura meccs volt, és ugyan a Seahawksnak szurkoltam, de a Vikingek jobban megérdemelték volna ezt a győzelmet. Sokkal egyenletesebben játszottak, és ha nem hajtják csapágyasra a frissen felépült Dalvin Cookot, meg van egy pici mákjuk, akkor magasan verték volna az igencsak hullámzó teljesítményt nyújtó Seahaksot.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x