Connect with us

Érdekességek

Ha a Seahawks így folytatja, a valaha volt legtöbb yardot fogja benyelni egy szezonban

Vannak olyan rekordok, amelyeket nem akar egy csapat sem megdönteni. Ilyen az egy szezonban engedett legtöbb yard rekordja is, amit jelenleg a 2012-es New Orleans Saints tart 7042 egységgel (senki más nem lépte át a 7000 yardos határt). A Seahawks viszont ha így folytatja, akkor bizony megdöntenheti ezt a csúnya rekordot.

A Hawks eddig 2356 yardot engedett, ami a legtöbb a ligában, és ha kicsit matekozunk a 471 yardos meccsenkénti átlaggal, akkor azt kapjuk, hogy év végére 7539 yardot engedne a seattle-i együttes, ami a fentiekből láthatóan magasan a legtöbb lenne az NFL történetében.

Jamal Adams két hét múlva esedékes visszatérése persze valamennyit segíthet az ügyön, de azért vele a kezdőben sem volt épp jó a defense. Év végén viszont a Jets-Giants-Washington trió ellen a 13-15. héten esetleg lehetne egy nagyobbat javítani ezen a mutatón.

Persze amíg a támadósor így megy, addig nem annyira zavarja a szurkolókat a rossz defense, hiszen 5-0-val áll a gárda, miközben a jelenlegi rekordtartó 2012-es Saints 7-9-cel zárt az évet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!