Connect with us

Hír

Hétfőre tették a Chiefs-Patriotsot!

Döntött az NFL, hétfő estére helyezték át a New England Patriots @ Kansas City Chiefs mérkőzést, írja Adam Schefter. A találkozót magyar idő szerint kedd hajnal 1:05-kor rendezik, a Falcons@Packers mérkőzés pedig 2:50-kor kezdődik majd.

A találkozó áthelyezésére azért volt szükség, mert Cam Newton pozitív koronavírustesztet produkált és bizonytalan volt a többiek egészsége. Azóta mindenkit többször leteszteltek és minden negatív lett New Englandben – ahogy a Chiefsnél is a gyakorlócsapatos irányító, Jordan Ta’amu pozitív tesztje után.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
3 years ago

Newton nélkül Stidhammel 10-15 min nyer a chiefs

katonadani
Reply to  snookerista
3 years ago

na és Hoyerrel? :)

bjeela
bjeela
Reply to  katonadani
3 years ago

15-10 min…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  katonadani
3 years ago

Wentz-nél nem lehet szarabb.

Győri Gábor
Győri Gábor
Reply to  katonadani
3 years ago

Kiváncsi vagyok lesz-e Hoyernek 100 passzolt yardja!? Erős a gyanúm hogy nem!

ahanem
ahanem
3 years ago

tökéletes indok, hogy miért ne maradjak fent megvárni a 0-4et

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
3 years ago

Mondjuk csak Newton miatt kár volt átrakni, a meccset. Szóval ennyi erővel akár ma is lejátszhatták volna a meccset…. Még Newtonnal se sok esélyt láttam mert ez a Chiefs jobb mint a Pats. Vagy van valami más oka is?

acsdav2
acsdav2
Reply to  Lecc Go Pecc
3 years ago

Feltételezem van valami protokolja annak, hogy mi az a legkésőbbi időpont ameddig ki kell jelölni a mérkőzés időpontját. Valószínűleg a csapattársak negatív tesztjeinek eredménye még nem jött meg addig az időpontig.

camillo 7777
3 years ago

De, miért úgy csinálták, hogy egymásba érjenek?

Tizenkettes
Tizenkettes
3 years ago

Nem lehetett volna két órával előrébb hozni a Chiefs-Pats meccset, ugye??? Így elkezdik nézni egy csomóan Mahomesékat, de ez azt jelenti, hogy a másik meccsnek majdnem a teljes első félidejéről lemaradnak…
Kíváncsi vagyok, mire megy a New England a Chiefs ellen. A Pats secondaryje elvileg nagyon jó lenne, de a Chiefs passzjátéka mindenkiéhez képest más kategória. Az egy dolog, hogy lent kell tartani Mahomest, de a Chiefs akár 1 perc alatt is végig tud menni a pályán, úgyhogy ez sem annyira jó recept. Az már nagy dolog lenne, ha meccsben tudna maradni a Patriots a negyedik negyedig.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x