Connect with us

Hír

Hiába a pick-six, Tom Brady így is helyet kapott a hét játékosai között

Az NFL ismét kiosztotta a hét játékosai díjakat, nézzük, kik voltak az ötödik forduló legjobbjai.

AFC

Joe Mixon játéka sokáig kérdéses volt, ehhez képest szinte egymaga győzte le a Jaguarst. A Bengals futója 151 yardot futott, 30 yardot kapott el és szerzett három TD-t. Olyan jól játszott, hogy meg sem lepett, hogy több fantasy ligában is ellenem volt (nálam pedig sehol).

A legjobb védő Myles Garrett lett, aki három tackle-lel, két sack-kel és egy kiharcolt fumble-lel vette ki a részét a Cowboys elleni sikerből. Egyelőre maradéktalanul megszolgálja a 25 millió dolláros új szerződését.

Hibátlanul rúgott Brandon McManus, három mezőnygólt és négy extrát értékesített a Jets ellen, alaposan hozzájárulva a Broncos idei első győzelméhez.

NFC

Tom Brady számára nem indult jól a Chargers elleni találkozó, dobott egy pick-sixet, a Bucs 17 pontos hátrányban is volt a mérkőzés elején. A veterán QB azonban megrázta magát, a meccset 369 yarddal és öt TD-vel fejezte be, a 117-es passer ratingje a legjobb volt az idei szezonban, nem utolsó sorban pedig a vezetésével 38-31-re sikerült behúzni a mérkőzést.

A Falcons ellen kiválóan teljesített a Packers védelme, különösen Za’Darius Smith játszott nagyot. Nyolc tackle egy linebackertől is szép teljesítmény lenne, de ő pass rusherként érte el ezt a számot, emellett volt még három sackje és négy negatív yardos szerelése is.

A konferencia legjobb ST-játékosa a futó Mike Boone lett. Túl sok mindent nem csinált a speciális egységben, mindössze egy tackle-je volt, de azzal fumble-t okozott, aminek köszönhetően végül 10-0-ra elhúzott a Vikings a Texanstól.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
3 years ago

Ez különbözik az AP awardjától? Csak arra találtam statot. Ott utoljára 2017-ben kapott player of the weeket. Amúgy surprise, sorprese, Überraschung: karrier vezeti ezt is. A mostanit nem számolva 30 VS Peyton 27. Aktív Brees 25, Rodgers & Ben 17

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Szóval végülis Brady 6 TD-t szerzett.

aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
Reply to  Krisztian Fekete
3 years ago

😅

Zotya
Zotya
3 years ago

Kicsit sietsz, ! Még csak 4 forduló ment le :D

Delfi
Delfi
3 years ago

Mennyire szánalmas volt az a 15 yard, amit Smithre dobott a félvak zebra…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x