Connect with us

Hír

Hiába a pick-six, Tom Brady így is helyet kapott a hét játékosai között

Az NFL ismét kiosztotta a hét játékosai díjakat, nézzük, kik voltak az ötödik forduló legjobbjai.

AFC

Joe Mixon játéka sokáig kérdéses volt, ehhez képest szinte egymaga győzte le a Jaguarst. A Bengals futója 151 yardot futott, 30 yardot kapott el és szerzett három TD-t. Olyan jól játszott, hogy meg sem lepett, hogy több fantasy ligában is ellenem volt (nálam pedig sehol).

A legjobb védő Myles Garrett lett, aki három tackle-lel, két sack-kel és egy kiharcolt fumble-lel vette ki a részét a Cowboys elleni sikerből. Egyelőre maradéktalanul megszolgálja a 25 millió dolláros új szerződését.

Hibátlanul rúgott Brandon McManus, három mezőnygólt és négy extrát értékesített a Jets ellen, alaposan hozzájárulva a Broncos idei első győzelméhez.

NFC

Tom Brady számára nem indult jól a Chargers elleni találkozó, dobott egy pick-sixet, a Bucs 17 pontos hátrányban is volt a mérkőzés elején. A veterán QB azonban megrázta magát, a meccset 369 yarddal és öt TD-vel fejezte be, a 117-es passer ratingje a legjobb volt az idei szezonban, nem utolsó sorban pedig a vezetésével 38-31-re sikerült behúzni a mérkőzést.

A Falcons ellen kiválóan teljesített a Packers védelme, különösen Za’Darius Smith játszott nagyot. Nyolc tackle egy linebackertől is szép teljesítmény lenne, de ő pass rusherként érte el ezt a számot, emellett volt még három sackje és négy negatív yardos szerelése is.

A konferencia legjobb ST-játékosa a futó Mike Boone lett. Túl sok mindent nem csinált a speciális egységben, mindössze egy tackle-je volt, de azzal fumble-t okozott, aminek köszönhetően végül 10-0-ra elhúzott a Vikings a Texanstól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!