Connect with us

Hír

IR-re került a Chiefs újonc cornere, ez vár a Raidersére is

A Kansas City Chiefs IR-re tette L’Jarius Sneedet, a negyedik körös újonc cornerbacket kulcscsontsérülés miatt, írja a PFT. A védőnek így értelemszerűen a következő három mérkőzést ki kell majd hagynia. Sneed kiválóan mutatkozott be, első két meccsén is interceptiont szerzett és összesen 26,6-os passer ratinget engedett eddig a PFF adatai alapján. A Chiefs így elég vékony lesz CB poszton, hiszen Bashaud Breeland még jövő hétig nem térhet vissza az eltiltásából.

A Chiefs mellett a Raiders is elvesztette újonc cornerbackjét, az első körös Damon Arnette-et, aki az Instagramjára posztolt képet a kórházból, miután megműtötték a törött hüvelykujját. Ian Rapoport információi szerint 6-8 hét kihagyás vár rá, így ő is IR-re fog kerülni. Arnette-nek egyébként még az edzőtáborban sérült meg az ujja, majd a Patriots ellen rásérült. Arnette eddig 201 yardot és 1 TD-t engedett, emellett egy leütött labdája van, ezel pedig 149,1-es passer ratinget engedett három meccs alatt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Házat, asszonyt over-re a Patriots@Chiefs meccsen!

Danika
Danika
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Nem jó, mert sokat futhat a Patriots, pláne ha van olyan külső zónafutásuk, amivel kiveszik Chris Jonest a játékból. Most Hétfőn a Chiefs-Ravens tettem 57,5 pont overre. Hát nem neki áll a Ravens dropolni, a Chiefs futni. Szóval óvatosan az overrel. Lehet most a Seattle, a Cowboys és a Titans meccseket érdemes keresni.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Danika
3 years ago

Most elég kiszámíthatatlan a Patriots O (idén jó értelemben, nehéz készülni ellenük). A Seahawks ellen támadták az ergya secondaryt bőven, és működött is. Persze ha Mahomest pályán kívül akarod tartani, akkor azt valóban hosszú, sokfutásos drive-al a legegyszerűbb…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x