Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo kezd a hétvégén a 49ersben

A múlt héten bokasérülésből visszatért Jimmy Garoppolo pocsékul játszott a Dolphins ellen, olyannyira, hogy Kyle Shanahan leültette a padra. Ennek ellenére továbbra is él a bizalom vele kapcsolatban, a Rams elleni csoportrangadón is ő fog kezdeni – és mivel most már elvileg a bokája is meggyógyult, nem nagyon van kifogás a gyenge játékra.

Amilyen nagy volt Garoppolo körül a hype, amikor a 49ershez került, most olyan kérdőjelek vannak körülötte. A játéka alapján legjobb esetben is közepes, és mivel jövőre 24 millió dollárt spórolva lehetne elküldeni (mindössze 2,8 millió dollárnyi halott pénz mellett), így nem érezheti magát biztonságban.

Különösen akkor kezdhet el aggódni, ha esetleg Matt Ryan tényleg elérhető lenne. A Faconsnál nem ragaszkodnak a veterán irányítóhoz, aki karrierje legjobb éveit hozta Kyle Shanahan irányítása alatt. Persze az utána maradó 44 millió dollárnyi halott pénz bonyolítja a dolgokat, de a Falcons szempontjából még mindig jobb lenne jövőre benyelni ezt a pénzt, minthogy Ryan még egy évig játsszon és további 23 milliót keressen (ennyi lenne az alapfizetése 2021-ben).

Emellett Cam Newton és Jameis Winston szerződése is lejár (illetve Philip Riversé is, de ő nem feltétlenül jelentene előrelépést), valamint talán a sérülésből lábadozó Dak Prescott is elérhető lehet (bár ez azért meglepő lenne). Vannak Garappolónál jobb opciók.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!