Connect with us

Hír

Julio Jones és Matt Ryan is a Falconsban szeretne maradni

A Falcons egy őrült meccsen kikapott a Lionstől vasárnap, így a szezon hátralévő részében már csak az lesz a kérdés, hogy a top 10-en belül hol draftol jövőre a csapat. Ilyenkor menetrendszerűen érkeznek a pletykák, hogy a jövőre készülő franchise vajon melyik sztárját cseréli el a trade deadline előtt, a két legfelkapottabb név pedig Julio Jones és Matt Ryan volt. Most mind a ketten kijelentették, hogy amennyiben rajtuk múlik, akkor maradni szeretnének Atlantában és remélhetőleg ez lesz a forgatókönyv.

Mindkét játékos elcserélése rengeteg halott pénzzel járna hosszú távon, de tulajdonképpen egyáltalán nem lenne lehetetlen a klubváltásuk. A szezon közben ugyanis a cserék esetében csak az idei évre elkönyvelt halott pénzt kell benyelni a játékosok után, így hiába lenne Ryan után például extra 44 millió dollárnyi DM, azt csak jövőre kellene benyelni és mindössze három millióval nőne a QB 2021-es cap hitje. Hasonló lenne a helyzet Jonesszal, aki után ráadásul még ~6 millió dollár fel is szabadulna idén.

Életszerűtlennek tűnik, hogy a Falcons megváljon két legjobb támadójától, de a fizetési sapka ebben abszolút nem játszik szerepet. Különösen Jones esetében lenne érdemes elgondolkozni a dolgon, jövőre már ugyanis 32 éves lesz és egy hosszabb távú projektbe nem nagyon illik bele. A hírek szerint mindenesetre várhatóan mindketten maradnak a csapatnál.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2020-10-27 15:50

a kérdés, hogy a top 10-en belül hol draftol jövőre a csapat.

tavaly is ez vót, oszt az előkelő 17. helye draftoltunk

vicc

renningan
renningan
Reply to  ahanem
2020-10-27 16:28

A Dan Quinn magic :DDDD mondjuk ha Ryant eladjátok, akkor garantált a top5 is :D

ahanem
ahanem
Reply to  renningan
2020-10-27 16:46

Koetternek úgy néz ki, mindegy is

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x