Connect with us

Podcast

Kedd esti fények #3

Megérkezett a Kedd esti fények legújabb adása, ahol a Tribün csapatával kibeszéljük az elmúlt hét legfontosabb történéseit. Brady még mindig, Burrow már most a legjobb irányítók közt? Newtonnal megverte volna a Chiefst a Patriots? Ünnepnap O’Brien kirúgása? Hogyan lehet segíteni egy öreg irányítót? Power ranking és tuti tippek!

ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes adás hangfájlját.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2020-10-07 00:20

Sajnos nincs időm meghallgatni, restellem fenemód, de a felvezetőben jegyzettekre reflektálva azt kopognám le ide, hogy azé Burrow még nem a legjobb irányítók közé sorolandó. És ha nem kap egy rendes csapatot meg edzői stábot, akkor nem is fog oda tartozni még egy ideig, holott nagyon megérdemelné, hogy kiteljesedhessen az NFL-ben is, merakkor csodát látnánk. Pedig Mahomes után nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok…

ThySoul
ThySoul
2020-10-07 07:24

Na, most a meccs összefoglalók se akadtak, szóval nagyon bejött. Talán picit gyors volt, de azt betudom annak hogy Patrik nem volt. (És nem hallhattuk az aranyos beköszönését)
Egyébként tetszik Dani, hogy Josh Allen a hősöd mindig :Dcomment image

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  ThySoul
2020-10-07 08:21

” Patrik nem volt. (És nem hallhattuk az aranyos beköszönését)
Egyébként tetszik Dani”
https://www.youtube.com/watch?v=xx4rTVTSz_E&ab_channel=mikehuncho

ThySoul
ThySoul
Reply to  Bélabá a csótány
2020-10-07 08:49

Ajaj, most lebuktam :'(

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x