Connect with us

Hír

Nick Foles: Inkább nyerjünk csúnyán, mint veszítsünk szép játékkal

A Bears 5-1-es mérleggel vezeti a csoportját, és bár az ötből három győzelem negatív mérlegű csapat ellen született, illetve egyszer sem sikerült egy labdabirtoklásnyival nagyobb különbséggel győzni, a csapat nagyon jó pozícióban van a rájátszást illetően.

“Mi a jobb: csúnya játékkal nyerni vagy szép játékkal veszíteni? Mi inkább az előbbit választjuk. Természetesen szeretnénk fejlődni a támadóoldalon, el akarjuk kapna a ritmust, de végeredményben az NFL csak a győzelemről szól. Lényegtelen, hogyan éred el, csak az a fontos, hogy sikerüljön. Hiába teszel fel 50 pontot, ha kikapsz, az az 50 pont semmit nem ért”

– mondta Nick Foles a Panthers elleni megnyert mérkőzés után.

A korábbi Super Bowl MVP irányító 39 passzkísérletéből 23 lett sikeres 198 yardért, egy TD-ért és egy INT-ért, ami egy nem túl meggyőző 70,2-es passer ratingre volt elég. Ez azonban Folest abszolút hidegen hagyja, teljesen jogosan – a Bearsnek gyakorlatilag elég minden második hátralévő mérkőzést megnyerni a 10-6-os, kvázi garantáltan PO-t érő mérlegért.

A sorsolást elnézve ugyanakkor ez nem lesz egyszerű. A következő három körben a Rams, a Saints és a Titans lesz az ellenfél, amik ellen (biztos, ami biztos alapon) nem ártana egy fokkal hatékonyabb támadójáték.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Haggyadmáá Józsikám, mindenkit összezavarunk és mire észbekapnak, már mehetnek is az öltözőbe értetlen tekintettel maguk elé mormolva, hogy ez most mé nem sikerűt?

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
3 years ago

Hát kb. így. Teljesen idejét múlt az a hozzáállás, hogy megnézzük, ki lesz az ellenfél, mik az erősségei, gyengéi és megpróbálunk a legjobban felkészülni belőle és ellene. A Macik kimennek a pályára, kicsit forgolódnak tanácstalanul, mint a fosógalamb és az ember már csak azt veszi észre, hogy 14-13 és vége a meccsnek :)
(kezd olyan gyanúm lenni, hogy ha nem is SB runnak, de legalább SB strollnak vagyunk a szemtanúi :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

:DDD

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Jóvanna, rájötté, de ne terjeszd még 12 évig. Az embereknek szükségük van a mesékre, a legendákra, hogy tuggyanak hinni. Néddameg mire vitte Jézussal az egyház…

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  bjeela
3 years ago

Meg most van ideje MVP Trubnak megtalálni az ellenfelek gyengéit. Azokat is, amikről még senki se tud.

bjeela
bjeela
Reply to  RvBalazs
3 years ago

Azt ő már régóta tuggya.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

Sőt, most szugerálja beléjük…

BennieBoy
BennieBoy
3 years ago

Amellett, hogy 24 évesen lassan kardiológusra lesz szükségem a csapatom játéka (és a rendkívül egészségtelen étrendem meg a mozgáshiány miatt), rendkívül szórakoztató szezonunk van, ha őszinte akarok lenni, és az itteni trollkodások csak rátesznek egy lapáttal. Big Dick Nick pedig olvashatna kevesebb Coelhót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x