Connect with us

Hír

Nick Foles: Inkább nyerjünk csúnyán, mint veszítsünk szép játékkal

A Bears 5-1-es mérleggel vezeti a csoportját, és bár az ötből három győzelem negatív mérlegű csapat ellen született, illetve egyszer sem sikerült egy labdabirtoklásnyival nagyobb különbséggel győzni, a csapat nagyon jó pozícióban van a rájátszást illetően.

“Mi a jobb: csúnya játékkal nyerni vagy szép játékkal veszíteni? Mi inkább az előbbit választjuk. Természetesen szeretnénk fejlődni a támadóoldalon, el akarjuk kapna a ritmust, de végeredményben az NFL csak a győzelemről szól. Lényegtelen, hogyan éred el, csak az a fontos, hogy sikerüljön. Hiába teszel fel 50 pontot, ha kikapsz, az az 50 pont semmit nem ért”

– mondta Nick Foles a Panthers elleni megnyert mérkőzés után.

A korábbi Super Bowl MVP irányító 39 passzkísérletéből 23 lett sikeres 198 yardért, egy TD-ért és egy INT-ért, ami egy nem túl meggyőző 70,2-es passer ratingre volt elég. Ez azonban Folest abszolút hidegen hagyja, teljesen jogosan – a Bearsnek gyakorlatilag elég minden második hátralévő mérkőzést megnyerni a 10-6-os, kvázi garantáltan PO-t érő mérlegért.

A sorsolást elnézve ugyanakkor ez nem lesz egyszerű. A következő három körben a Rams, a Saints és a Titans lesz az ellenfél, amik ellen (biztos, ami biztos alapon) nem ártana egy fokkal hatékonyabb támadójáték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!