Connect with us

Hír

Rövidhírek: Elég sok játékost aktiváltak IR-ről

Elég sok játékost aktiváltak sérültlistáról, főleg erről szól a mai rövidhír-csokrunk. 

A Cowboysnál a sokoldalú (de sehol sem igazán jó) támadófalembert, Cam Ervinget aktiválták IR-ről, aki így kezdeni is fog LT poszton. A dallasiaknál már csak a bal oldali guard Connor Williams maradt az eredetileg is kezdő támadófalból, mindenki más megsérült. Várhatóan így fog kinézni a Cowboys OL a Washington elleni mérkőzésen: LT Cameron Erving, LG Connor Williams, C Tyler Biadasz, RG Connor McGovern, RT Terence Steele. 


A Raidersnél hivatalosan is aktiválták COVID-IR-ről a négy kezdő támadófalembert (Kolton Miller, Rodney Hudson, Gabe Jackson, Denzelle Good), akiket azért tettek oda, mert közeli kontaktban voltak a jobb oldali tackle Trent Brownnal, aki pozitív tesztet produkált. Így mindannyian pályára léphetnek a ma esti Buccaneers elleni találkozón.


A Patriots aktiválta a center David Andrewst a sérültlistáról, aki így várhatóan kezdeni is fog ma a 49ers ellen. A belső támadófal már elég jól néz ki, hiszen Shaq Mason is visszatért, Joe Thuney meg eddig sem hagyott ki mérkőzést.


A Chargersnél visszatérhet a pályára a pass rusher Melvin Ingram, akit aktiváltak a sérültlistáról.


A Broncosnál visszatér IR-ről a cornerback AJ Bouye, illetve két defensive end, Dre’Mont Jones és DeMarcus Walker is.


A Jets aktiválta az újonc elkapó Denzel Mimset, aki így ma a Bills ellen végre bemutatkozhat a profik közt.


A Bengals a veterán védőfalember Mike Danielst szedte le a sérültlistáról.


Egy ellentétes roster mozgásról is beszámolhatunk, a 49ers IR-re tette a futó Raheem Mostertet, így legalább három hetet ki kell hagynia.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x