Connect with us

Hír

Rövidhírek: Kezdő guard a piacon, ismét cserélt a Jets, újabb falembert vesztett a Patriots

A Bills kivágta a guard Quinton Spaint, aki az utóbbi négy évben kezdő volt a csapatnál. A 29 éves játékost a korábbi jobb oldali tackle Cody Ford váltotta a harmadik fordulóban, az ő helyét Daryl Williams vette át a szélen. Spain a negyedik fordulóban kapott még egy fél meccsnyi szerepet, de az utóbbi két mérkőzést kiülte lábfejsérülés miatt.


A nyeretlen Jets újabb játékosát adta el hátsó körös pickcserével. Most a pass rusher Jordan Willis vált csapatot, San Franciscóba költözik egy 2021-es hetedik körös pick kíséretében egy 2022-es hatodik körös pickért cserébe, írja Tom Pelissero. Ez már a második 2022-es hatodik körös pick, amit szerzett a Jets a Steve McLendon trade után. Willist 2017-ben a harmadik körben választotta a Bengals, de eddig nem sok mindent csinált az NFL-ben.


A Patriotsnak újabb kezdő támadófalemberre van szüksége, miután Jermaine Eluemunort sérültlistára kellett tenni a bokája miatt. Eluemunor azután került a kezdőbe, hogy Cannon opt-outolt a koronavírus miatt. A Patriotsnál elég kaotikus mostanság az OL-helyzet, de Shaq Masont aktiválta a gárda COVID-IR-ről és hamarosan David Andrews is visszatérhet majd.


Az Eagles is kivágott egy guardot, méghozzá Jamon Brownt, akit nemrég igazoltak le, a Ravens ellen kezdett is, de pocsék teljesítményt nyújtott. Ezen az egy meccsen 2 sacket, 4 QB hitet és összesen 9 nyomást engedett, ami az egyik, ha nem a legrosszabb passzblokkoló teljesítmény a szezonban. Feltehetőleg a COVID-IR-ről visszatérő Matt Pryor kezdhet helyette.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!