Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: Kidőlt a fél Bengals offense, New Englandben nem maradt elkapó

12 mérkőzést rendeznek holnap, így 24 csapatnak kellett leadnia a végső sérülésjelentését a találkozójuk előtt. Most végignézzük, kik kaptak out és doubtful besorolást, tehát kik nem játszanak biztosan és jó eséllyel vasárnap. A kérdőjeles játékosokkal külön nem foglalkozunk, ahogy nyilván az IR-en lévő játékosok sem kerülnek be a jelentésbe. 

Vikings@Packers

A Vikings secondary nagyon rosszul néz ki, miután két corner Holton Hill és Mike Hughes is kihagyja a találkozót – rajtuk kívül viszont minden rosteren lévő játékos bevethető. A Packersből a kezdő futó Aaron Jones ismét hiányozni fog, illetve a CB Kevin King sem lesz ott a pályán.

Patriots@Bills

A Patriots elkapósorából kidőlt Julian Edelman és N’Keal Harry, mellettük pedig Carl Davis (DT) fogja biztosan kihagyni a találkozót. A Billsnél a guard Cody Ford és Josh Norman (CB) nem bevethető.

Rams@Dolphins

A Ramsnél senki sem kapott out vagy doubtful besorolást, míg a Dolphinsnál csak a corner Jamal Perry nem lép pályára.

Steelers@Ravens

A Steelersből hiányozni fog Jordan Dangerfield (S), Ulysees Gilbert (LB) és Chris Wormley (DE). A Ravens legnagyobb és egyetlen hiányzója a kezdő futó Mark Ingram.

Titans@Bengals

Dane Cruikshank (S) és Kristian Fulton (CB) nem bevethető a Titansnél. A Bengalsnál ellenben a fél támadósor kidőlt: Bobby Hart (T), Trey Hopkins (C), Joe Mixon (RB), Jonah Williams (T) és John Ross (WR) sem tud beöltözni.

Raiders@Browns

A Raidersből csak Arden Key (DE) fog hiányozni, míg a Brownsból a TE Austin Hooper, Jacob Phillips (LB) és Wyatt Teller (G) nem fog pályára lépni.

Jets@Chiefs

A Jets két kezdő elkapója, Breshad Perriman és Jamison Crowder, illetve a rúgó Sam Ficken doubtful besorolást kapott, míg Blake Cashman (LB) és Bradley McDougald (S) már biztosan nem játszik vasárnap. A Chiefsnél két sztár, a tackle Mitchell Schwartz és az elkapó Sammy Watkins maródi.

Colts@Lions

Egy játékos sem kapott out vagy doubtful besorolást.

Chargers@Broncos

A Chargersnél Trai Turner (G) maródi, míg a Broncosnál Andrew Beck (TE) és Diontae Spencer (WR) nem fog játszani, illetve Demar Dotson (T) és Austin Schlottmann (G) játéka attól függ, hogy a tegnapi Covid-tesztjük negatív lett-e.

Saints@Bears

Michael Thomas (WR) továbbra sem bevethető, ez lesz sorozatban a hatodik mérkőzése, amit kénytelen kihagyni. Mellette elkapótársa, Marquez Callaway és a guard Nick Easton fog hiányozni a Saintsből. A Bears sem áll sokkal jobban, Allen Robinson (WR) doubtful besorolást kapott, míg Cody Whitehair (C) már biztosan nem lép pályára.

49ers@Seahawks

A 49ersnek továbbra sincs szerencséje a sérülésekkel: Deebo Samuel (WR ) és Jeff Wilson (RB ) biztosan, Kwon Alexander (LB), Richie James (WR) és Jaquiski Tartt (S) jó eséllyel nem lép pályára. A Seahawksnál a kezdő corner Shaq Griffin biztosan kiüli a találkozót, de Carlos Hyde (RB), Ugo Amadi (S) és Mike Iupati (G) is doubtful besorolást kapott.

Cowboys@Eagles

A Cowboysnál minden bizonnyal nem tud pályára lépni Andy Dalton, míg az Eaglesnél Jack Driscoll (T), Craig James (CB), Alshon Jeffery (WR), Cre’Von LeBlanc (CB) és RB Miles Sanders (RB) nem bevethető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!