Connect with us

Hír

Több csapat, köztük a Packers is érdeklődik Will Fuller iránt

A Houston Texans szezonja elúszott, így potenciális trade partnerré váltak a még a rájátszásért küzdő csapatok szemében. A TheAthletic információi szerint több csapat is érdeklődött már a gárda legjobb elkapója, Will Fuller iránt, köztük az egyik legélénkebb kérő az 5-1-es Packers.

Az elképzelésben van ráció. Fuller jó fit lenne a Green Bayben, a Packers elkapósora ugyanis kis túlzással csak Davante Adamsből áll, nélküle nagyon súlytalan az egység – nem véletlenül akar Aaron Rodgers már évek óta egy kis mélyítést a poszton.

Az már más kérdés, hogy mit szeretne a Texans. A csapat vezetősége többször is jelezte, hogy nem akar csak a csere kedvéért cserélni és nem fog olcsón megválni az értékeitől. A trade mellett szól ugyanakkor az, hogy Randall Cobb és Brandin Cooks hosszú távú szerződéssel rendelkezik, míg Fuller jövőre szabadügynök lesz, és a Texansnak nem nagyon férne bele még egy jól megfizetett elkapó a keretbe (bár tegyük hozzá, hogy Fuller jobb, mint Cobb és Cooks együtt, ellenben elég sérülékeny).

Tavaly a Broncos egy 3. körös picket kapott Emmanuel Sandersért cserébe, de Fuller fiatalabb és vele hosszú távon lehet számolni, így akár egy második körös pickig is felmehet az értéke. A Packersnek ennyit az NFC egyik legnagyobb favoritjaként megérhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!