Connect with us

Hír

TRADE: A Titans védője az elcserélését kérte, mehet is Jacksonville-be

A pass rusher / linebacker Kamalei Correának nem tetszett, hogy a Titans nem jelölte az aktív keretbe a Bills elleni találkozón, ezért kérte a csapattól az elcserélését/kivágását. Az óhaja valóra vált, a csapat elcserélte a Jacksonville Jaguarshoz (via NFL Network). Az ellenérték egy hatodik körös pick, de a Jaguars visszakap egy hetedik körös cetlit Correa mellé.

Correa 2016-ban második körös pick volt, a Ravens választotta ki. Baltimore-ban mindössze két évet töltött, majd a Titanshez került, ahol bár soha nem volt kiemelkedő, hasznos kiegészítő eleme volt a védelemnek, tavaly karriercsúcsot jelentő öt sacket jegyzett.

Idén vált szabadügynökké, a Titans pedig adott neki egy egyéves, maximum 3,5 millió dolláros szerződést. Ehhez képest a szezonban nem sok lapot osztottak neki, három meccsen mindössze két tackle-je van, így nem meglepő, hogy a Titans sem ragaszkodott hozzá.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-10-15 09:00

” Az ellenérték egy hatodik körös pick, de a Jaguars visszakap egy hetedik körös cetlit ”
Ezek a brutális “ellenértékek” mindig azt juttatják eszembe, hogy amikor a nagyapámék idejében a faluban valakinek megkölykezett a kutyája és valakinek másnak éppen kellett kutya, akkor soha nem fogadták el ingyen a kiskutyát, hanem adtak érte jelképesen 10 forintot, mert az volt a babona, hogy ingyen kutya nem válik be.:)

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-15 14:35

“Ebül szerzett jószág ebül vész el”

ahanem
ahanem
Reply to  Bélabá a csótány
2020-10-15 17:40

és az ebként szerzett jószág? :DDD

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x