Connect with us

Hír

A Titans kivágta Vic Beasley-t

A Titans sorozatban két mérkőzést veszített el, ez pedig nem maradhatott következmények nélkül: a csapat hivatalosan bejelentette, hogy kivágta az idén gazolt Vic Beasley-t, emellett Johnathan Josephet, illetve a long snapper Beau Brinkley-t.

 

A korábbi elő körös Beasley 1 évre 9,5 millió dollárért írt alá a Titanshez, de nagyon mellé ment az igazolás. Egyrészt nem jelent meg időben az edzőtáborban, melyre nem adott normális magyarázatot, másrészt pedig szörnyen játszott, idén öt meccs alatt hét nyomást generált. Ha spórolt is rajta valamit a csapat, akkor maximum 1,75 millió dollárt.

Joseph szintén idén írt alá a Titanshez 1 évre 2 millió dollárért. Hétből hat meccsen kezdett, 28 tackle-t, egy INT-et és egy fumble-t jegyzett, valamint négy TD-t engedett. Rajta sem spórolt sokat a gárda, ez is szakmai döntés volt. Ahogy szakmai okai lehettek a 2012 óta a csapatnál lévő Brinkley elküldésének, aki az elmúlt két meccsen több rossz snapet is összehozott.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

Ez most Vic?

camillo 7777
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

Ez még Vicnek is rossz! 😃

Kopi3.14
Kopi3.14
3 years ago

Szakmailag minden a legnagyobb rendben, nincs pánik, senki nem kapkod.Kézben a csoport.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Kanye West?

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Titans:
A hígfos Bengals OL ellen összesen 1 db TFL-t értünk el. Sackről meg nem is álmodhattunk. Ez elfogadhatatlan! Szégyen, gyalázat! Vágjuk ki a long snappert!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x