Connect with us

Hír

Alex Smith még nem tudja, mit hoz a jövő

Alex Smith csodával határos módon tért vissza idén a futballpályára horrorsérülése után. A kitűzött célt elérte, azt viszont egyelőre nem tudja, mit hoz a jövő.

“Személy szerint imádom bekötni a focicipőmet minden egyes nap. Imádom felvenni a sisakomat minden egyes nap. Szuperül érzem magam. Nagyon sokáig azt sem hittem, hogy ez nem lesz már lehetséges. Imádok kimenni a pályára és versenyezni, úgyhogy most arról szól minden, hogy jobb legyek és készen álljak megverni a Giantset.

– mondta Smith az NBCSportsWashington.comnak és hozzátette, hogy a holtszezonban lehet majd beszélgetni a jövőjéről.

A 36 éves irányítónak még két évig van szerződése a fővárosban és ez idő alatt $40 milliót kereshetne. Nagyon meglepő lenne viszont, ha ugyanezzel a szerződéssel maradna a csapatnál jövőre is, hiszen közel 15 milliót spórolhat a Football Team a kivágásán. Az persze nincs kizárva, hogy egy olcsóbb kontraktussal maradni fog a szervezetnél, ami segítette felépülése idején.

Smith jelenleg Kyle Allen cseréje, az ötödik fordulóban 693 nap után tért vissza a pályára Allen sérülését követően, akkor 9/17, 37 yard mutatóval zárt a Rams ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!