Connect with us

Hír

Dalvin Cook legyőzte DK Metcalfot, ő a hét támadója az NFC-ben

Az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A Jets újabb hét játékosa címhez asszisztált, ezúttal Patrick Mahomes volt a szerencsés. A Chiefs irányítójának 42 passzából 31 volt jó 416 yardért és öt TD-ért. Ez volt a harmadik alkalom, hogy legalább öt TD-t passzolt, illetve negyedszer lépte át a 400+ yardos határt.

A Steelers elit védelme megszenvedett a Ravens ellen, de összességében így sem lehetett panasz az egységre. Különösen Stephon Tuitt játszott nagyot: a belső védőfalembernek kilenc tackle-je, három QB-hitje, két sackje és három negatív yardos szerelése volt. Ez karrierje második ilyen elismerése.

A legjobb speciális egység játékos a Dolphins visszahordója, Jakeem Grant lett, aki a Rams elleni parádés siker során megszere a szezon első punt return TD-jét. A 88 yardos TD-visszahordás mellett volt egy 45 yardos kickoff returnje és egy 15 yardos elkapása is.

NFC

Hiába szerzett 12 elkapásból 161 yardot és két TD-t DK Metcalf, Dalvin Cook még nála is jobb volt. A Vikings futója 163 yardot és három TD-t szerzett a földön, emellett volt 63 elkapott yardja és egy elkapott TD-je a Packers ellen. 1979 óta ő az első Viking, aki egy meccsen négy TD-t szerzett.

Ha már Metcalf nem vitte el a hét támadója címet, Bobby Wagner behúzta a hét védőjének járó elismerést. A Seahawks linebackerének 11 tackle-je, két sackje, négy QB-hitje és három negatív yardos szerelése volt a 49ers ellen megnyert csoportrangadón.

A legjobb ST-játékos a Buccaneers rúgója, Ryan Succopp lett, aki a Giants elleni meccsen 4/4 mezőnygólt értékesített. Ez karrierje hetedik ilyen elismerése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!