Connect with us

Hír

JJ Watt nem nagyon akar részt venni egy újjáépítésben

A Texans fogta magát és egy jó erős 1-6-os mérleggel indította a szezont, közben kirúgta a general manager / főedző Bill O’Brient, így ez már most egy kukába dobott szezon a houstoniak részéről. Nagyon úgy néz ki, hogy elölről kell kezdeni a csapat felépítését, majd ha kinevezik az új rezsimet, hiszen sok sebből várzik a gárda. Nem segíti a helyzetet, hogy nincs sem első-, sem második körös draft cetlije a csapatnak, így hosszabb időbe tellhet, mire versenyképes franchise lesz a Texansból. A 31 éves JJ Wattnak viszont nincs ideje egy ilyen újjáépítésre.

“Nem titok, hogy nincs már 10 évem a ligában. Személy szerint úgy gondolom, van még bennem pár kiváló év. Viszont nem akarok újjáépíteni. Bajnokságot akarok nyerni. Úgyhogy bármi is a Texans érdeke, az az én érdekem is.”

Nem olyan nehéz kiolvasni a háromszoros Év Védője cím nyertesének szavaiból, hogy úgy gondolja, hamarosan akár véget is érhet a houstoni kalabdja. Jövőre $17,5 milliót keresne a szerződése utolsó évében, és ebből már egy cent sem garantált, így a Texans könnyedén megválhat tőle, ha szeretne. Elsősorban nyilván trade keretein belül lenne érdemes ez a houstoni franchise-tól, de a nehezített cap helyzetben akár önmagában a pénz is jól jöhet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!