Connect with us

Hír

JJ Watt nem nagyon akar részt venni egy újjáépítésben

A Texans fogta magát és egy jó erős 1-6-os mérleggel indította a szezont, közben kirúgta a general manager / főedző Bill O’Brient, így ez már most egy kukába dobott szezon a houstoniak részéről. Nagyon úgy néz ki, hogy elölről kell kezdeni a csapat felépítését, majd ha kinevezik az új rezsimet, hiszen sok sebből várzik a gárda. Nem segíti a helyzetet, hogy nincs sem első-, sem második körös draft cetlije a csapatnak, így hosszabb időbe tellhet, mire versenyképes franchise lesz a Texansból. A 31 éves JJ Wattnak viszont nincs ideje egy ilyen újjáépítésre.

“Nem titok, hogy nincs már 10 évem a ligában. Személy szerint úgy gondolom, van még bennem pár kiváló év. Viszont nem akarok újjáépíteni. Bajnokságot akarok nyerni. Úgyhogy bármi is a Texans érdeke, az az én érdekem is.”

Nem olyan nehéz kiolvasni a háromszoros Év Védője cím nyertesének szavaiból, hogy úgy gondolja, hamarosan akár véget is érhet a houstoni kalabdja. Jövőre $17,5 milliót keresne a szerződése utolsó évében, és ebből már egy cent sem garantált, így a Texans könnyedén megválhat tőle, ha szeretne. Elsősorban nyilván trade keretein belül lenne érdemes ez a houstoni franchise-tól, de a nehezített cap helyzetben akár önmagában a pénz is jól jöhet.

25 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2020-11-06 10:26

A csúnya Bjeela megvádolta a Texanst, hogy érdemes lenne eladni JJ-t, erre most meg JJ akar lelécelni egy SB sanszos bandába. Ejnye, ejnye Bjeela, szégyelld magad!

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  bjeela
2020-11-06 12:08

Watt is olvassa a kommenteket.

bjeela
bjeela
Reply to  Krisztian Fekete
2020-11-06 13:35

Még szép, hiszen én írtam. Az lenne a szokatlan, ha nem olvasná.

Staten Island
Staten Island
Reply to  bjeela
2020-11-06 12:58

Ritkán olvasni ilyen szemérmetlen öntömjénezést.

bjeela
bjeela
Reply to  Staten Island
2020-11-06 13:35

Ebben is felfoghatatlanul kivételes és utolérhetetlenül kiváló vagyok.

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
2020-11-06 14:05
bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
2020-11-06 14:42

Beszarok, hogy pont a kedvenc jelenetemmel szembesítsenek… Ez inszinuáció! Én ugyanis valóban elképedve csodálom a szerénységemet, ami oly kivételes, hogy másnál ilyen mértékben fellelhetetlen.

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2020-11-06 19:05

Köszönjük hogy miközben az elképedés extázisa tökéletesen egyensúlyban van szerénységed holografikus szemlélésével (mint önreflexiós perzisztencia), egyben imaginárius módon /petum mobile hatással fenntartja majd’ örök időkre e fényben a harmónia rég kimosott tornazsákszagával keveredett ózondús medveillatot…
csak egy pillanatra kitekintenél ránk, eme tökélete lélekállapotodból-zengjük mi, kik nem kevésbé csodálkozva meredünk reád. Egyetlen kérdőhangsúllyal próbálkozunk átlikasztani a szférák sackjét: Trub is olvasta az üregbőrbe varrt hét országon átcsempézett gameplaned? A tökély mozdulatát épp megkezdve érte volna el csimborasszói magasságokba emelve a kjúbéség kvantumállapotát, egyetlen dobással hét touchdownt elérve… amikor megzavarta egy másik világmindenségből érkezett antibozon és a húrelméletből font zsákkal a pálya gyepébe hullott a biztos remények emvépé kvazárcsillaga valami bliccelő passzrúzzsal.. A pillanat Vállat vont képletes és materiális értelemben is.
Na ? Mi a válaszod?

bjeela
bjeela
Reply to  Zoard
2020-11-06 23:56

Sajnos ott szúrtad el, kedves kolléga, hogy ha a húrelméletet és a kvantumvilágot tekintjük iránymutatónak a kérdésben a végtelen dimenzióval, akkor egy dimenziótlan lény, a mindenek felettiséget megtestesítő MVP Trub nem koszos hét TD-t teljesít egyetlen dobással, de végtelent. Nos, itt mutatkozik meg MVP Trub múlhatatlan jósága és engedékenysége, más megközelítésben önzetlen szeretete, ami ugyebár Isteni, hogy mindössze mesebeli és Jézusi számot – 12, mint az apostolok – választott SB győzelmeihez, mellyel megelégedve módot adott az egyszerű halandóknak is az érvényesüléshez és a sikerben megtestesülő isteni boldogság, teljesség érzetének megtapasztalásához.

De itt szó sincs imaginárius helyzetről, ténylegesen érezhető a medveillat, bár sajnos a tornazsákszag emléke a múló ködbe vész.

Ami pedig a bliccelő passzrúzst illeti, nos, azt már rég lemosta a Mindeható gyógyító energiafröccse – egy rész nagy Bumm, két rész mindenható lélek -, no meg amúgy is mit árthat egy dimenzók feletti lénynek egy kis antibozon.

De most hajcsikálok egy kicsinyt, mert álmodni jó és színes tintákkal megírt győzelmi jelentésekről álmodnék leginkább.

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2020-11-07 18:58

Sajnos ott szúrtad el, kedves kolléga hogy valahol két húr köztt benézted:
a dobást nem engedte MVPT -nak a blitzelő pásszráss, mert tekölte https://sports.yahoo.com/nfl/players/30189/
a talányos nevű Alex Anzalone, aki mint sejtem kétségbevonhatatlan tanúként jelent meg már a Conan a barbár című BBC dokumentumfilmben is.
Így a végtelen sem jött teljesen össze.
Ezért is említettem a hírelmélet öö a húrelmélet és a sack összefüggéseit, amelyet John Milius direktorizálásában készült fent említett alkotás nem egy jelenete is teljesen kétségtelenséggel bizonyít

bjeela
bjeela
Reply to  Zoard
2020-11-07 22:32

Az csak egy adakozó pillanat volt ebben a dimenzióban, de a többiben ne tudd meg hány TD-t osztott ki MVP Trub. Mér kell mindent ebből a nézőpontból tekinteni mindenekfelettiként? Milyen beszűkült látásód ez? Cccccccc, ejnye, ejnye, merj nagyobbat álmodni, ha már ide szorított a sors…

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2020-11-07 23:08

Ejnye, de hát én a tükörvilágban is láttam a visszajáccást. Abban is tekől let. Csak a másik irányba és a másik válla.

Az ottani moɔ.ɘlɘʇiʞlɘvozυʇ-on is írtam neked hsz-t ! bɒɈƨɒvlo mɘn ?comment image

bjeela
bjeela
Reply to  Zoard
2020-11-08 12:27

Kezdesz zavarossá válni: most végtelen dimenziók, vagy csak egy koszos tükörvilág? Döntsd már el, mert folyamatosan változó feltételek mellett nem lehet szabályszerűen működni!

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2020-11-08 13:06

A tükörvilág csak egy a sok párhuzamos közül, példaként.

tehát azt állítod hogy leellenőrizted: van legalább egy univerzum, ahol el tudta dobni és abból végtelen mennyiségű TD-t szereztek.
Mivel nem reagáltál a moɔ.ɘlɘʇiʞlɘvozυʇ-on írt hsz-emre, kétségeim vannak aziránt hogy valójában át tudsz e diffundálni egy másik dimenzióba. ;-)

bjeela
bjeela
Reply to  Zoard
2020-11-08 19:20

Mit ellenőriztem volna le egy multidimenzionális lény esetében? Triviális,. hogy mindenhol ott van kénye-kedve szerint, időkorlátoktól mentesen. Ezen felül egy omnipotens lény ugyan miért is ne hajigálna kedvére annyi TD-t, ahányat csak akar?
Amúgy már rég megválaszoltam ott is, ahogy minden más dimenzióban is, csak kicsit nehezen olvasható.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  bjeela
2020-11-06 20:21

Hogy a francba lehet ebből a filmből kiválasztani “A” kedvenc jelentet? :)

bjeela
bjeela
Reply to  conspiracy theory
2020-11-06 23:17

Ebben a határozott kijelentésben található meg a film kvintesszenciája, ami tökéletesen igazolja vissza a mindenkori túlhatalom okozta jellemtorzulásokat és teljes mértékben a realitástól elszakadt világképet. Egyszerűen mindig elképedek rajta, hogy fogták meg ilyen könnyedén egy mondatban a diktatúrák lényegét: “ha van valami, amit szeretek magamban(!), az a szerénység.” Csodálatos.

Természetesen lehetetlenség kedvencet találni benne

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  bjeela
2020-11-06 17:44

Most, hogy Trub egy játék alatt lesérült, nem kétséges, hogy kit illet az MVP cím. Szokjuk. MVP bjeela.

bjeela
bjeela
Reply to  conspiracy theory
2020-11-06 18:58

Pontosíccsunk: MVP Bástya elvtárs.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  bjeela
2020-11-06 20:21

MVP Darth Bástya Elvtárs Sauron.

bjeela
bjeela
Reply to  conspiracy theory
2020-11-06 23:17

Most, hogy belegondoltam nem kóser választások, ugyanis mind elbukott…

pfefe8
pfefe8
2020-11-06 11:41

Rúgasd ki magad és mi tárt karokkal várunk, úgy is sérült a falunk a dallasi meccs előtt

Fetyke
Fetyke
Reply to  pfefe8
2020-11-06 13:02

Úgy látom, hogy itten nagy bajok vannak az önértékeléssel. :)

kiso
kiso
Reply to  Fetyke
2020-11-06 22:59

Ha jól értem pfefe8 steelers szurkoló. Sztem nincs baj

Fetyke
Fetyke
Reply to  kiso
2020-11-06 23:20

Én is így értem, meg úgy, hogy ez ellen a Dallas ellen kellene segítség. Nem bántásképpen, de ez ellen a dallasi támadósor ellen a Vikings védelmet oda merném állítani. Nehogy már a Steelers elit védelmének gondot okozzanak a marhapásztorok.
ui.: egyébként a védőfalból egyedül Alualu kapott out besorolást. Azért ő nem akkora veszteség…

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x