Connect with us

Hír

Jön a felmentősereg, öt játékost aktivált az Eagles

A 49ers mellett az Eagles küzd a legtöbb sérüléssel idén, most azonban érkezik egy kis felmetősereg a Dallas Cowboys elleni vasárnap esti rangadó előtt. A philadelphiai csapat ugyanis öt játékost aktivált a tegnapi nap során a sérültlistáról.

A legfontosabb a tight end Dallas Goedert, akinek a harmadik héten repedt meg a bokája. Zach Ertz elég gyengén játszott idén és IR-re is került szintén egy bokasérülés miatt, így óriási upgrade lesz Goedert, blokkolásban és a passzjátékban is. Szintén az offense-be tér vissza az első körös elkapó, Jalen Reagor, aki a második fordulóban sérült meg – kíváncsian várják a csapatnál, hogyan muzsikál Fulgham mellett az újonc. Illetve visszatér a támadófalember Jason Peters is, aki várhatóan visszakerül a kezdőbe LT poszton, bár kérdés, mekkora erősítés lesz ez az idény eleji játékát figyelembe véve.

A védőoldalon a linebacker TJ Edwards és a safety Rudy Ford aktiválása jelent előrelépést – előbbi a csapat legjobb linebackere (nem olyan nagy szó, elnézve a többieket), utóbbi pedig főleg a speciális egységben hasznos.

Persze azt is hozzá kell tenni a felmentősereghez, hogy az aktiválásuk mellett a héten négy játékost IR-re tett az Eagles: Nate Gerry (LB), Genard Avery (Egde), DeSean Jackson (WR), Hassan Ridgeway (DT). Az ötödik roster helyet pedig Hakeem Butler kivágásával szabadította fel a csapat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x