Connect with us

Hír

Két meccsre tiltották el Javon Wimset

A Bears elkapóját, Javon Wimset két mérkőzésre meszelte el a liga, miután behúzott a Saints defensive backjének, Chauney Gardner-Johnsonnak. Wims fellebbez az ítélet ellen, de jelen állás szerint a Titans és a Vikings elleni meccseket kell kihagynia.

A sztori egyébként elég vicces/szánalmas. Gardner-Johnson a második félidő első Bears-támadásánál egy futójáték után összeszólalkozott Wimsszel és kitépte a fogvédőjét (és az elkapó állítása szerint le is köpte). Wims bosszút akart állni, de lecserélték a következő játékra, majd a Bears puntolni kényszerült. Wims így a kispadon fortyogott és tervelte ördögi bosszúját 11 való életbeli percen keresztül, hogy aztán végre revansot vehessen, mikor a Bears támadósor újra felment a pályára. Itt előbb megpróbálta kitépni CGJ fogvédőjét, aztán a jelek szerint ez nem volt megfelelő elégtétel, így még egy ütést is ki kellett osztania.

Szintén eltiltással kapcsolatos hír, hogy a Saints defensive endjét, Damontre Moore-t az NFL hat mérkőzésre meszelte el teljesítménynövelő szerek használata miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!