Connect with us

Hír

Mo Sanu a Lionsben kötött ki

Kenny Golladay sérülése miatt a Lionsnek kellett egy beugró elkapó, a kiválasztott pedig az idén már a Patriotsból és a 49ersből is kivágott Mo Sanura esett. Az elkapó a gyakorlócsapatba írt alá a csapat hivatalos bejelentése szerint, ami az idei Covid-szabályok miatt gyakorlatilag egyenértékű az aktív kerettel.

Sanu egy meglehetősen túlértékelt elkapó volt karrierje legnagyobb részében. A Bengals 2012-ben harmadik körös játékosa soha nem volt több egy jobb WR2-nél, ennek ellenére a Falcons 2016-ban 5 évre 32,5 millió dolláros szerződést adott neki, ami annak idején közel top fizetésnek számított.

Atlantában nem sikerült egyszer sem 1000+ yard fölé jutni, leginkább csak trükkös játékoknál tudott igazán hasznos, a Patriots mégis adott egy második körös picket érte tavaly. Nem jött be az üzlet, New Englandben összesen 26 elkapásból 207 yardot és egy TD-t gyűjtött, mielőtt kivágta volna a csapat.

Ezek után a 49ershez írt alá, ahol ismét együtt dolgozhatott Kyle Shanahannel. San Franciscóban sem váltotta meg a világot: bár a sok sérülés miatt akár első számú is lehetett volna, mindössze 40 támadósnapje volt három mérkőzésen és összesen egyetlen elkapást jegyzett kilenc yardért. Most a Lionsben próbálhatja meg feltámasztani a karrierjét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!