Connect with us

Hír

TRADE: A Saints és a 49ers linebackert cserélt!

A Saints megszerezte a linebacker Kwon Alexandert a 49erstől Kiko Alonsóért és egy kondíciós ötödik körös pickért cserébe, állítja Adam Schefter. Alonso elcserélésével a Saints ~800 ezer dollárt, míg Alexander távozásának köszönhetően a 49ers ~2,8 milliót szabadít fel az idei évre – vagyis az amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő Saints cap hitje 2 millió dollárral nő a csere következtében, a 49ers pedig  2 milliót spórol.

Érdekes lépés ez a két csapat részéről. Alonso idén még nem lépett pályára sérülés miatt (ACL-szakadásból lábadozik), de papíron hamarosan játékra alkalmas lesz. Alexander vele ellentétben idén már öt meccsen is játszott és pont olyan rosszul teljesített, mint karrierje során bármikor. Szakmailag egyik csapat sem járt különösebben jól, mindkét játékos nagyjából ugyanazt tudja, csak Alonsónak rosszabb a PR-ja.

A 49ersszel kapcsolatban még érdemes megjegyezni, hogy bár az idei évre sikerül spórolnia egy keveset, de jövőre 6,9 millió dollárnyi halott pénz marad Alexander után, és effektíve 23,5 milliót fizetett ki a védőnek 13 mérkőzésnyi játékért.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raist
Raist
3 years ago

De melyik? :D

“Szakmailag egyik csapat járt különösebben jól,…”

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  Raist
3 years ago

A szezon végén lesz kôzôlve, mikor kiértékelik a tradeket egy cikkben.:(

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x