Connect with us

Hír

TRADE: Linebackert szerzett a Steelers!

Egyik pillanatról a másikra változhatott meg Avery Williamson kedve, ugyanis egy újabb csúfos vereség után a nyeretlen Jets elcserélte őt a veretlen Steelershöz. A New York-iak még egy 2022-es hetedik körös picket is küldenek Pittsburghbe és visszakapnak egy 2022-es ötödik körös picket.

A Steelersnek nagy szüksége volt egy linebackerre Devin Bush sérülése után, a segítség pedig Williamson képében érkezik, akit 2014-ben az ötödik körben draftolt a Titans, majd két éve szerződött a Jetshez és idén hat meccsen volt kezdő, tavalyelőtt mind a 16-on, tavaly pedig sérülés miatt nem játszott. Coverage-ben limitált játékos, de a futás ellen nagyon is hasznos.

A Jets a jobb ellenérték reményében kicsit többet bevállalt Williamson maradék fizetéséből, a Steelers így idén $1,45 milliót fog kifizetni a játékosnak, akinek év végén lejár a szerződése. A Jets ugyanennyit szabadított fel a fizetési sapkájában, ennyivel többet vihet majd át a csapat a jövő évi szűkös keretbe.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laszlo Kuhn
Laszlo Kuhn
2020-11-02 12:42

Majdnem minden igaz!
De csak 2022-es pickek cseréltek gazdát és a Steelersnek ez idén mindössze 1,45 millióba fáj. A Jets így alakította a szerződést. Ja és még az sem igaz, hogy tavaly 16 meccset játszott, mert ACL szakadás miatt kihagyta az évet. 2018-ban játszott…azért van igazság is. Tényleg a nyeretlen Jets-ből a veretlen Steelersbe ment. És tényleg 2014-es 5. körös játékos :)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x