Connect with us

Hír

Trade pletykák: Ryan Kerrigan távozna, Anthony Harris eladó, Beckhamet jövőre elcserélik?

Adam Schefter összeszedte a legfrissebb trade pletykákat, íme.

Az ESPN insidere ellentétes információkat kapott Ryan Kerrigan kapcsán, egyes források arról számolnak be, hogy a pass rusher kérte az elcserélését, de a Washington Football Team erre nemet mondott, mások szerint viszont nem is kérte a cserét és fontosabb neki a családja és a lojalitás. Mindenesetre nem lenne butaság elcserélni a franchise sack rekordját tartó játékosát, mikor az idei és tavalyi első körös pickjüket is erre a posztra lőtték el a csapatnál.

A Texnasnál főleg az elkapók lehetnek kapósak, a csapat meghallgat ajánlatokat Brandin Cooks, Kenny Stills és Will Fuller kapcsán is.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Falcons értékesítené a pass rusher Takkarist McKinley-t.

A Brownsnál továbbra is David Njoku lehet az, akit elcserélnek. A tight end korábban kérte már a csapatot erre.

A Giants hajlandó elcserélni drága, veterán játékosait, mint a guard Kevin Zeitlert vagy az elkapó Golden Tate-et.

A Dolphinst megkeresték már Xavien Howard kapcsán és nem zárkózik el teljesen a csapat a cornerback eltrade-elésétől, de akkor olyan ellenértéket kell ajánlani, mint amit Laremy Tunsilért kapott a gárda (két első kör és egy második kör, mínusz Kenny Stills).

A Seahawks a tight end Jacob Hollistert árulja.

A Vikings nyitott a safety Anthony Harris elcserélésére. Ehhez leginkább olyan partnert kell találni, aki hajlandó átvállalni a franchise tag alatt lévő játékos fizetését.

A Bengalsnál John Ross továbbra is szeretné az elcserélését, erre a napokban twitteren rá is erősített.

Azt pedig már Ian Rapoport jelenti, hogy “valós esély” van arra, hogy Odell Beckham már nem lép többé pályára a Browns színeiben. Ez úgy valósulhat meg, ha a szezon végén a clevelandiek eltrade-elik a sztárelkapót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!