Connect with us

Hír

A Coltsnak mostantól bal oldali tackle-je nélkül kell menetelnie

Már a Steelers ellen is nagy problémát okozott, hogy a Colts nem számíthatott két kezdő tackle-jére. Braden Smith azóta visszatért COVID-IR-ről, Anthony Castonzo ellenben idén már nem fog játszani, hiszen műtétre van szüksége a bokasérülése miatt – jelentette be Frank Reich.

Castonzónak ez a tízedik éve a Coltsban és hosszú idő óta megbízható, stabil teljesítményt nyújt a fal bal szélén. Még egy évre szól a szerződése, $16 milliót kereshet 2021-ben, és ugyan a Colts halott pénz nélkül megválhatna tőle, nem túl valószínű, hogy ezt meglépné a csapat.

A Colts a Jaguars ellen játszik a szezonzárón és a győzelem mellett segítségre is van szüksége a Titans, Ravens, Browns, Dolphins kvartett egyikének veresége formájában, hogy bejusson a rájátszásba. Erre még simán lehet esélye a csapatnak Castonzo nélkül is, de ha bejutnak, akkor a playoffban már nagyobb problémákat okozhat a hiánya.

A csapat egyébként leigazolta a veterán bal oldali tackle Jared Veldheert (egyelőre a gyakorlócsapatba, de minden bizonnyal felhozzák majd az aktív keretbe is). A 33 éves játékos 2010 óta van a ligában, 113 meccsen kezdett, de idén nem volt csapata és tavaly is csak 98 snapen játszott a Packersben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!