Connect with us

Hír

Beasley-nek heteket kell kihagynia, Stills jöhet a Bills segítségére?

Cole Beasley-nek karrieréve van, ugyanis 82 elkapása és 967 elkapott yardja mind legjobb pályafutása során. Ezeket a számokat viszont nem tudja tovább javítani az utolsó fordulóban – és ezzel nem tudja elérni az 1000 yardos határt -, ugyanis lábsérülést szenvedett, amiatt pedig várhatóan heteket kell kihagynia. Sean McDermott elmondása szerint “week-to-week” az állapota, tehát minden héten újraellenőrzik majd a helyzetet és úgy mennek tovább.

Mindeközben a csapathoz érkezik egy vizitre Kenny Stills, a Texanstól kivágott elkapó, írja Adam Schefter. Át kell mennie a COVID protokollokon, de állítólag optimisták a felek, hogy meg tudnak egyezni. A Billsé volt a liga egyik legjobb elkapótriója Stefon Diggs, Cole Beasley és John Brown személyében, azonban jelenleg csak Diggs bevethető, hiszen Brownt ugyan aktiválták a sérültlistáról, de egyből COVID-IR-re is tették. Rajtuk kívül Gabriel Davis, Isaiah McKenzie és Andre Roberts vannak még az aktív keretben elkapófronton.

Sean McDermott nem árulta el, hogy pihentetni fogja-e a kezdőit vasárnap a Dolphins ellen. A Bills egy győzelemmel bebiztosítaná a második kiemelést, de ez akár egy vereséggel is bekövetkezhet, hiszen a Steelers cserékkel áll ki a Browns ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!