Connect with us

Hír

Az utolsó fordulóban is Mike Glennon lesz a Jaguars kezdő irányítója

Már hivatalosan is a Jaguars a liga legrosszabb csapata, az 1/1-es pick birtokában tehát minden további nélkül megpróbálhatná szépen befejezni a szezont. Doug Marrone ennek ellenére továbbra sem hajlandó Gardner Minshew-t játszatni, ismét Mike Glennon lesz a csapat kezdő irányítója.

Glennon az elmúlt három meccsén 576 yardot, három TD-t és öt INT-t passzolt, míg Minshew 577 yardot és öt TD-t termelt interception nélkül, egyértelműen utóbbival nagyobbak a csapat győzelmi esélyei.  Emellett helyi közönségkedvencként is inkább a bajszos irányítót látnák a szurkolók a pályán: Minshew-ban mindig benne van valami váratlan, élvezet nézni a játékát, ő a szegény ember Ryan Fitzpatricke. Érthetetlen Glennon erőltetése.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy ismét nem tud pályára lépni a pazar szezont teljesítő James Robinson. A draftolatlan futó 1070 yardot és hét TD-t termelt a földön 14 meccs alatt, egyike annak az öt játékosnak, aki elérte az 1000 futott yardos határt, emellett 49 elkapásból még további 344 yardot és három TD-t szerzett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!