Connect with us

Hír

Alex Smith: Kell pár hét, hogy eldöntsem, folytatom-e a futballt

Alex Smith karrierje alighanem legeredményesebb szezonját tudhatja maga mögött: bár nem játszott különösebben jól, de már az is kész csoda, hogy a brutális lábtörése és számtalan műtét után vissza tudott térni a pályára, ráadásul még rájátszásba is segítette a Washingtont. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos abban, hogy folytatni fogja.

“Nagyon jól éreztem magam idén még a Covid ellenére is. Hihetetlenül jó érzés volt visszatérni, ott lenni az öltözőben és a pályán a csapattársaimmal, azt csinálni, amit imádok. Most nem is akarok mást csinálni, mint kiélvezni az egészet. A jövőmmel csak később fogok foglalkozni, kell pár hét, hogy alaposan átgondoljam, hogyan tovább”

– nyilatkozta Smith a Washington Postnak.

Bár a története önmagában filmet érdemelne, Smith közel sem játszott olyan jó, hogy egy franchise akárcsak rövid távon is rá építsen. Ebben a Washington se nagyon lenne partner, hiába érvényes még további két évre a szerződése: 18,75 millió dollárt egyszerűen nem ér a játéka, ráadásul 14,7 milliót lehet spórolni az elküldésén. Ha a maradás mellett dönt, akkor kénytelen lesz jócskán leadni a fizetési igényein és megelégedni a csereszerepkörrel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!