Connect with us

Hír

HIVATALOS: A Jets kivágta Adam Gase-t

Ahogy várható volt, a Jets hivatalosan is menesztette a főedző Adam Gase-t. A hírt a CEO Christopher Johnson jelentette be nem sokkal a csapat utolsó alapszakaszmeccse után.

Gase 2019-ben lett a Jets vezetőedzője. A döntés olyan téren védhető volt, hogy a védőguru Todd Bowles nagyon nem vált be és Sam Darnold mellé egy támadófelfogású HC kellett, de nála csak jobbat lehetett volna találni.

Nem volt könnyű dolga a Jetsben, rengeteg sérülés akadályozta, olyan játékosokat kapott, akiket nem akart (mint Le’Veon Bell), de mindezek ellenére sikerült a könnyű sorsolást kihasználva egy 7-9-es mérleget összehozni. Nem mintha Gase-nek sok köze lett volna hozzá: az általa irányított offense 273 yardot szerzett meccsenként, ami a legkevesebb volt az egész ligában, a 17,3 szerzett pontnál pedig csak a Washington átlagolt kevesebbet. Természetesen Sam Darnold sem parádézott, ráadásul meccsről meccsre romlott a teljesítménye.

A zuhanás idén ért a tetőfokára: a Jets 2-14-es mérleggel fejezte be az alapszakaszt, miközben a legkevesebb pontot és yardot szerezte. Ráadásul sikerült az 1/1-es cetlit is elbukni, így az újjáépítés is nehezebb lesz. Ezzel és egy 9-23-es mérleggel búcsúzik Gase New Yorktól.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2021-01-04 07:06

Azt nem értem mondjuk miért nem passzolták el szezon közepén Darnoldot. Akkor akár egy második kör is beeshetett volna érte (Steelers, Colts,Saints, 49ers akár?). Ehelyett maradt, elkúrták az 1/1et ami csere QB-val meglett volna+ Darnold annyira szar lett hogy egy zacsko gumicukrot is sokallok érte jelenleg

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
2021-01-04 09:10

A szezon közepén mennyit adtál volna Darnoldért?

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Fetyke
2021-01-04 09:23

R3

ThySoul
ThySoul
Reply to  Fetyke
2021-01-04 20:41

Szezon előtt akár egy második kör, szezon közben meg valahol a 3.-5. kör között. Akinek egy rakat pickje van annak beleférne egy harmadik is. Reálisan most kb a plafon az 5. kör, de inkább hátrébb. Na és iylenkor jön az hogy valaki többet ad érte :D

Farubcek
Farubcek
Reply to  ThySoul
2021-01-04 09:19

Azért Darnoldot nem írnám le. Ha a Jets Sewellt húzza, és nem egy QB-prospectet, akkor nem kell cserében gondolkodni, ellenben egy jó edzői stáb sokat kihozhat belőle. Szerintem konkrétan ez lenne nekik a jobb megoldás. (Aztán persze lehet, hogy feleslegesen bízok Darnoldban, és egy szar negyedik év után jövőre repülhetne).

Ha meg mégis csere, akkor tényleg elcseszte a Jets. Lawrence-ről is lemaradtak, Darnoldot is értéken alul adják tovább, sehogy sem jó ez. Viszont akkor valaki (Colts? Pats? Steelers?) nagyon jól fog járni.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  ThySoul
2021-01-04 17:44

Mégis nekünk adtad volna egy laza 2. körért.

Zotya
Zotya
2021-01-04 15:07

Végre!!!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x