Connect with us

Hír

HIVATALOS: A Jets kivágta Adam Gase-t

Ahogy várható volt, a Jets hivatalosan is menesztette a főedző Adam Gase-t. A hírt a CEO Christopher Johnson jelentette be nem sokkal a csapat utolsó alapszakaszmeccse után.

Gase 2019-ben lett a Jets vezetőedzője. A döntés olyan téren védhető volt, hogy a védőguru Todd Bowles nagyon nem vált be és Sam Darnold mellé egy támadófelfogású HC kellett, de nála csak jobbat lehetett volna találni.

Nem volt könnyű dolga a Jetsben, rengeteg sérülés akadályozta, olyan játékosokat kapott, akiket nem akart (mint Le’Veon Bell), de mindezek ellenére sikerült a könnyű sorsolást kihasználva egy 7-9-es mérleget összehozni. Nem mintha Gase-nek sok köze lett volna hozzá: az általa irányított offense 273 yardot szerzett meccsenként, ami a legkevesebb volt az egész ligában, a 17,3 szerzett pontnál pedig csak a Washington átlagolt kevesebbet. Természetesen Sam Darnold sem parádézott, ráadásul meccsről meccsre romlott a teljesítménye.

A zuhanás idén ért a tetőfokára: a Jets 2-14-es mérleggel fejezte be az alapszakaszt, miközben a legkevesebb pontot és yardot szerezte. Ráadásul sikerült az 1/1-es cetlit is elbukni, így az újjáépítés is nehezebb lesz. Ezzel és egy 9-23-es mérleggel búcsúzik Gase New Yorktól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!