Connect with us

Hír

Még mindig nem tudni biztosan, hogy melyik irányító kezd a Ramsben és a Washingtonban

Ma megkezdődik a wild card kör, azonban még mindig nem tudjuk, hogy melyik irányító fog kezdeni a Washington Football Teamben, illetve a Los Angeles Ramsben. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, hogy mindkét esetben a cserének kell kivezetnie a csapatot a pályára.

Los Angeles Rams quarterback John Wolford rolls out during the second half of a preseason NFL football game against the Dallas Cowboys Saturday, Aug. 17, 2019, in Honolulu. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Ian Rapoport információi szerint Alex Smith vádlija még mindig fáj és nem tudott ellazulni, úgyhogy azon múlik a játéka, hogy hogyan érzi magát a bemelegítésnél. Az biztos, hogy nem lesz 100 százalékos, de a csapat meg szeretné adni neki az esélyt a játékra. A helyét Taylor Heinicke vehetné át, aki a legtöbb első csapatos snapet kapta az edzésen és ez lenne élete második kezdő mérkőzése. A fővárosiak hazai pályán fogadják a Tampa Bay Buccaneerst magyar idő szerint ma éjjel 02.15-ös kezdéssel.

Szintén Ian Rapoport jelenti, hogy a Ramsnél nem Jared Goff, hanem John Wolford kapta a legtöbb első csapatos snapet a héten és készen áll a kezdésre, ha úgy adódik. Goff állítólag jól dobált a törött hüvelykujjával, de Sean McVay egész héten sikeresen igyekezett titkolni, hogy melyikük kezdhet majd ma este. Goff kezdeni akar, de egyáltalán nem biztos, hogy képes lesz rá. A Rams a Seahawks ellen játszik magyar idő szerint ma 22.40-es kezdéssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!