Connect with us

Hír

Pihenteti legjobb védőit a Steelers, ligaszerte többen is Covid-IR-re kerültek

Több kisebb esemény is történ tegnap, így jön 2021 első hírcsokra. 

A Broncos IR-re tette a kiváló védőfalember Shelby Harrist egy térdsérülés miatt. A játékos szerződése a szezon végén lejár, az idényt 32 tackle-lel, 2,5 sackkel, hét leütött passzal és egy kiharcolt fumble-lel zárta.


A Steelers több kulcsjátékosát is pihentetni fogja vasárnap a Browns ellen. Többek között nem fog pályára lépni Ben Roethlisberger, a pass rusher T.J. Watt, a defensive end Cam Heyward és a center Maurkice Pouncey sem. Ez egyéni szempontból leginkább Wattot zavarhatja, így ugyanis nem tudja beállítani/megdönteni James Harrison franchise sack-rekordját: előbbi 15-nél tart idén, utóbbi 16-tal áll az élen.


A Seahawksnál remélik, hogy a futó Chris Carsonnal sikerül hosszabbítani az idei holtszezonban. Az ügyes, de sérülékeny és sok fumble-t vétő futó az elmúlt két évben mindegyikében 1100+ yardot és összesen 16 TD-t szerzett, a 2020-as idényben viszont csak 11 meccsen tudott pályára lépni, bár 4,9-es átlaggal így is gyűjtött 637 yardot és öt TD-t.


Több fontos kezdő is Covid-IR-re került, így nem léphet pályára vasárnap. A rájátszásért küzdő Browns a corner Denzel Wardot tette a listára, de ez még csak a kisebbik gond, miután egymás után második napja kellett zárva tartani a csapat központját egy kisebb Covid-para miatt.


A Chargers Covid-IR-re tette Keenan Allent, aki így mindössze nyolc yarddal fog lemaradni az 1000 yardos határtól. A szezont 100 elkapással, 992 yarddal és nyolc TD-vel fogja zárni a remek elkapó.


A Falconsnak is be kellett zárnia a központját, miután a kezdő center Alex Mack pozitív tesztet produkált. Könnyen lehet, hogy ezzel véget is ért a támadófalember atlantai kalandja, a szezon végén lejár a szerződése.


A rájátszásért küzdő Rams az elkapó Cooper Kupp után egy másik fontos kezdőjét, a védőfalember Michael Brockerst is kénytelen volt Covid-IR-re tenni. Mellettük az irányító Jared Goff és jó eséllyel a csapat két lejobb futója, Darrell Handerson és Cam Akers sem tudja majd vállalni a játékot az utolsó fordulóban.


A Ravens hosszabbított a corner Jimmy Smith-szel. A szerződés további egy évre szól, 2,5 millió dollár garantáltat tartalmaz és maximum 5 millió dollárt ér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!