Connect with us

Játékos Portré

Reche Caldwell – A legrosszabb bűnöző, hála Istennek!

Irányítóból lett sokra tartott elkapó, de a profik között soha nem váltotta be a hozzá fűzött rémenyeket. Bénázó játékosból még bénább bűnöző lett, aki vígan engedte volna be a rejtekhelyére a rendőrséget, miután az interneten rendelt kábítószert Kínából. Reche Caldwell volt a “legrosszabb bűnöző”, akit randevúra készülve gyilkoltak meg rablók a saját otthona előtt.

Caldwell Tampában, Floridában született 1979-ben és oda is járt középiskolába. Baseballozott, kosarazott és focizott is, mindhárom sportágban az élen járt. A baseball annyira jól ment neki, hogy szinte az összes addigi iskolai rekordot megdöntötte, ráadásul a Cincinnati Reds MLB csapat el akarta hozni a profik közé a 19 éves tehetséget, de elutasította az ajánlatot, hogy focizni mehessen az egyetemre.

Ugyan nem volt akkora futballsztár, mint amennyire jól baseballozott, de így sem lehetett rá panasz. Irányítóként első három éve alatt 6,936 yarddal és 77 TD-vel büszkélkedhetett, majd 1996-ban egészen a 5A osztály elődöntőjébe juttatta a csapatát. Mindez persze nem jelenti azt, hogy korszakos tehetség lett volna: a Florida egyetemtől kapott ösztöndíjat, de nem mint QB, hanem mint elkapó.

Szerencséjére hozta magával a gimiből megmaradt lendületét és szenvedélyét, és nem rémisztette meg az új helyzet. Mi több, egyetemi karrierje során ő lett a 9. játékos az iskola történetében, aki 1000+ elkapott yardot tudott szerezni egy szezon alatt.

Három év után úgy döntött, kipróbálja magát az NFL-ben és jelentkezett a 2002-es drafta. A második kör 48. helyén került be a profik közé, a San Diego Chargers csapott le a sokoldalú tehetségre. Kár, hogy ebből a sikersztoriból végül tragédia lett.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!