Connect with us

Hír

A Cardinals elcserélné Jordan Hickst

A Cardinalsnál láthatóan nem foglalkoznak olyan klisékkel, mint hogy az újoncoknak ki kell érdemelniük a kezdő posztot, ők egyből bedobják a magasan húzott fiataljaikat a mély vízbe. Így lesz ez az idei első körös Zaven Collinsszal is, aki egyből átveszi a kezdő középső linebacker szerepét, hiszen a csapat most engedélyt adott az eddigi Mike linebacker Jordan Hicksnek, hogy cserepartnert keressen magának – írja Ian Rapoport.

Hicks idén már belement egy 3 millió dolláros fizetéscsökkentésbe, így csak $2 millió lenne az alapfizetése, plusz van egy $1 milliós roster bónusza és $2 milliónyi játékidőhöz kötött ösztönzője. Ezt a szerződést kellene átvennie új csapatának, a Cardinals pedig június elseje utáni elküldéssel / elcseréléssel $2,9 milliót szabadíthatna fel a fizetési sapkájában (ezt jövőre kellene lekönyvelni).

Hickst 2019-ben igazolta le a Cardinals és minden meccsen kezdő volt, de láthatóan nem voltak megelégedve vele a csapatnál (nem is játszott jól). Ezért a pármillióért viszont még harmadik számú linebackerként is elférne, így kissé meglepő lehet a döntés, főleg hogy egyáltalán nem várható nagy ellenérték egy trade esetén.

Arizonában így jövőre a kezdő linebacker sort az idei első körös Zaven Collins és a tavalyi első körös Isaiah Simmons fogja alkotni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-05-12 21:42

Erdekes elso mondat. A Cards hiresen keves lehetoseget ad a draftolt jatekosainak az elejen az utobbi idoben. BA ki is jelentette anno, hogy halaadasig az ujonc nem is jo ha palyara kerul.
Konkreten nem is emlekszem senki olyanra Kyleren kivul aki ne kenyszerbol kerult volna palyara az elmult 5-6 evben draft utan.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x