Connect with us

Hír

A Cardinals elcserélné Jordan Hickst

A Cardinalsnál láthatóan nem foglalkoznak olyan klisékkel, mint hogy az újoncoknak ki kell érdemelniük a kezdő posztot, ők egyből bedobják a magasan húzott fiataljaikat a mély vízbe. Így lesz ez az idei első körös Zaven Collinsszal is, aki egyből átveszi a kezdő középső linebacker szerepét, hiszen a csapat most engedélyt adott az eddigi Mike linebacker Jordan Hicksnek, hogy cserepartnert keressen magának – írja Ian Rapoport.

Hicks idén már belement egy 3 millió dolláros fizetéscsökkentésbe, így csak $2 millió lenne az alapfizetése, plusz van egy $1 milliós roster bónusza és $2 milliónyi játékidőhöz kötött ösztönzője. Ezt a szerződést kellene átvennie új csapatának, a Cardinals pedig június elseje utáni elküldéssel / elcseréléssel $2,9 milliót szabadíthatna fel a fizetési sapkájában (ezt jövőre kellene lekönyvelni).

Hickst 2019-ben igazolta le a Cardinals és minden meccsen kezdő volt, de láthatóan nem voltak megelégedve vele a csapatnál (nem is játszott jól). Ezért a pármillióért viszont még harmadik számú linebackerként is elférne, így kissé meglepő lehet a döntés, főleg hogy egyáltalán nem várható nagy ellenérték egy trade esetén.

Arizonában így jövőre a kezdő linebacker sort az idei első körös Zaven Collins és a tavalyi első körös Isaiah Simmons fogja alkotni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!