Connect with us

Hír

A Giants leigazolta Kelvin Benjamint, aki tight end lesz

A Giants tovább erősíti a skillszemélyzetet New Yorkban: a csapat leigazolta a korábbi első körös elkapó Kelvin Benjamint. A döntés annyira nem meglepő, a WR-t annak idején a Giantset jelenleg menedzselő Dave Gettleman draftolta. Az már egy fokkal érdekesebb, hogy Benjamin posztot vált: a nagydarab elkapó helyett a tight end szerepét látja majd el.

A 2014-es elkapóclass parádés volt, ekkor került a ligába Mike Evans, Odell Beckham, Brandin Cooks, Davante Adams, Allen Robinson, Jarvis Landry, de John Brown és Sammy Watkins is a jobbak közé tartozik. Benjamin ennek a classnak volt a tagja, ő lett az ötödik játékos, akit kiválasztottak, a Panthers az 1/28-as cetlit adta érte, de a fentiekkel ellentétben óriási bust lett a 196 centis és 111 kilós játékos.

Újoncként ugyan átlépte az 1000 yardos határt (1008 yard, 9 TD), de a következő szezont kihagyta, majd folyamatosan romlott a teljesítménye. Karrierje során mindössze 3021 yardot és 20 TD-t szerzett, az elmúlt két évben egyetlen meccsen sem lépett pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!