Connect with us

Hír

A Packers egy jelentős hosszabbítási ajánlatot tett Aaron Rodgers elé

A Packers mindent megtesz, hogy megbékítse Aaron Rodgerst, Ian Rapoport információi szerint most egy komoly hosszabbítási ajánlatot is le tett a csapat az irányító elé. A lehetséges szerződés részleteiről egyelőre nincsenek információk.

A Packers részéről az a narratíva, hogy mindenképp Rodgersszel képzelik el a jövőt, és amennyiben hiszünk a riportoknak, akkor tesz is ezért a franchise. Ebben feltehetően az is szerepet játszik, hogy a GM Brian Gutekunst szerint hiába fejlődik nagyon jó ütemben a korábbi első körös Jordan Love, a fiatal irányító egyelőre még messze van a kezdő szinttől.

Rodgers szerződése még három évig érvényes, idén közel 23 millió dollárt kereshetne, míg jövőre 22 millió dollárt felszabadítva lehetne elküldeni. Love szerződése is három évig érvényes, plusz az ötödik éves opciója, így amennyiben vele tervez hosszú távon a Packers, úgy Rodgers legfeljebb 2-3 évig maradhat még a csapatban. Ennek fényében nagyon izgalmas lesz látni, milyen szerződésben gondolkodik a csapat, ugyanis egy hosszabbítás után elég nehéz lenne pénzügyileg kimatekozni a generációváltást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!