Connect with us

Hír

A Packers egy jelentős hosszabbítási ajánlatot tett Aaron Rodgers elé

A Packers mindent megtesz, hogy megbékítse Aaron Rodgerst, Ian Rapoport információi szerint most egy komoly hosszabbítási ajánlatot is le tett a csapat az irányító elé. A lehetséges szerződés részleteiről egyelőre nincsenek információk.

A Packers részéről az a narratíva, hogy mindenképp Rodgersszel képzelik el a jövőt, és amennyiben hiszünk a riportoknak, akkor tesz is ezért a franchise. Ebben feltehetően az is szerepet játszik, hogy a GM Brian Gutekunst szerint hiába fejlődik nagyon jó ütemben a korábbi első körös Jordan Love, a fiatal irányító egyelőre még messze van a kezdő szinttől.

Rodgers szerződése még három évig érvényes, idén közel 23 millió dollárt kereshetne, míg jövőre 22 millió dollárt felszabadítva lehetne elküldeni. Love szerződése is három évig érvényes, plusz az ötödik éves opciója, így amennyiben vele tervez hosszú távon a Packers, úgy Rodgers legfeljebb 2-3 évig maradhat még a csapatban. Ennek fényében nagyon izgalmas lesz látni, milyen szerződésben gondolkodik a csapat, ugyanis egy hosszabbítás után elég nehéz lenne pénzügyileg kimatekozni a generációváltást.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-05-11 06:21

érdekes kérdés ez a kezdő szint. azért el vannak kényeztetve green bayben, favre, rodgers más kezdő szint, mint mondjuk egy dalton, lock, trubi… vagy általában a liga nagy része, ha nem csak 1-1 év kiugró teljesítményt nézünk, hanem a konzisztensen magas színvonalat.
ha az előbbiek szintjét várják, hogy megüsse, akkor lehet (sőt!) csalódni fognak, ha az utóbbiak szintjéhez is fejlődni kell még, akkor lassan jó lenne beismerni, hogy hibáztak, és bukta a project (elvileg edzésen kegyetlen rossz a srác).

bjeela
bjeela
2021-05-11 08:52

Schefter már megint kavarta…

Caselele
Caselele
Reply to  bjeela
2021-05-11 11:30

Mindig csak kavarja a málnaszőrt

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
2021-05-12 07:02

“akkor minden tiszta Shefty?

Igen.persze. Amúgy te mindig ilyen lassan iszod a sört?

Aha. Vicces vagy. Még valami. Draft előtt 24 órával kell ledobni. És ne feledd. Nincs forrásod csak pletykákból ollóztad össze.

De. De engem ezért megölnek. Sokat kérsz.

Sokat is adok. Fél százalékot ígértem. Beszéljek inkább Rapapottal?

Nem kell. Megcsinálom.

Köszi Shefty. Te vagy a legjobb”

ahanem
ahanem
2021-05-11 09:25

gutekunstnak nagyon kell az állása, biztos jól fizet

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-05-12 05:44

Ez így már megint necces.

Egyrészt beismerik, hogy hibáztak, mert miért kellene ilyen bűnbánó ajándékkal megbékíteni Rodgerst, ha nem történt hiba. Tehát ez egyrészt beismerés. Másrészt, kicsit sértő is, mert OK belátjuk, hogy nem eléggé vettük figyelembe a véleményed, nem erősítettük a O-t, inkább feleslegesen konkurenciát hoztunk, de most megveszünk kilóra, adunk pénzt, mert nem kimondva de azt gondoljuk, hogy csak ez érdekel. Ezt nehéz lesz azért emelt fővel elfogadni.

Másrészt azért Love-ot is előre beárazták, ha ne adj isten (de előforduhat), hogy neki kell kezdeni a szezonban, azért az ő elkötelezettségét is sikerült alaposan letörni.

All in all úgy látom, hogy egy tisztességes tisztázás helyett, ez egy kenegetés, ami nagyon rosszul is elsűlhet.

d zoli
d zoli
Reply to  csak ezt ne
2021-05-12 07:03

Vagy ez. Vagy egy okos zsarolás. Vagy mindkettő.

ClayMatthews52
Reply to  csak ezt ne
2021-05-12 14:04

A csapat már többször kiállt nyilvánosan Rodgers mellett. A pénzről Rodgers bizonyította többször, hogy legjobban fizetett akar lenni, mert neki az jár. Love-ot az elmúlt szezon egyelőre beárazta, valóban. A csapat miért hibázott abban, hogy a saját hosszútávú érdekeit nézi, és nem akar egy Saints-Eagles-szintű nulláról újraépítést?

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-05-11 11:00

Azért a QB-k nem viselik jól, ha a helyükre draftolnak valakit, az ideális váltást még megjósolni is nehéz, mert nem tudni előre, hogy az adott QB meddig tud elég magasan teljesíteni (ez is kétirányú: más mond a játékos és mást a számok).
Ráadásul a csapat teljesítményének fenntartása miatt mire az öreg pont kiöregszik, addig kell készen lenni az újnak. Anno Farve/Rodgers vonalon ez sikerült, bár az öreg kicsit zajos körümények közt távozott és az első visszatérése sem volt éppen baráti (mint Vikings QB).
Szóval nincs jó megoldást.
A pénz persze sokmindenre jó, bár a viszony mostanra alighanem odáig romlott, hogy Rodgers egy centinyi kedvezményt nem ad. Amúgy akinek még 3 évig érvényes szerződése van, annál ez az egész csak nyavajgás.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  reszelo.aladar
2021-05-11 19:46

A jó megoldás az, ha elfogadod, hogy nem lehet mindig a csúcson lenni. Amikor visszavonul a QB-d akkor egy közepessel mész egy trágya szezont aztán draftolsz egy jó prospectet. A Packersnek sikerült elérnie azt, hogy Rodgerst is magára haragította és nem is húzott be jó prospectet.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x