Connect with us

Érdekességek

A Texans az összes meccsén underdog

Nemcsak a rajongók, de a fogadóirodák sem látnak sok potenciált a Houston Texansban: a Westgate sportfogadóoldalnál a csapat minden meccsén underdog jelenleg. Amennyiben jön a papírforma, akkor a Texans lehet a történelem első 0-17-es csapata.

Az vitán felül áll, hogy a Texans kerete a legrosszabb a ligában. Tavaly egy elit Deshaun Watsonnal is csak 4-12-es mérleg jött össze, és egyrészt azóta nem nagyon erősödött a gárda, másrészt az irányító játéka is erősen kérdéses. Így nem meglepő, hogy az 1/1-re is esélyes Houstontól nem sokat várnak a fogadóirodák.

A csapat az első héten a Jaguars ellen lép pályára és ez lesz a legjobb esélye arra, hogy elkerülje a 0-17-es szezont. Ezen kívül a másik Jaguars elleni találkozón lehet még jó esély a győzelemre, illetve a szintén újonc irányítóval felálló Jets jöhet még szóba.

A Texans mellett a Lionstől is borzalmas szezont várnak a fogadóirodák, 16 meccsen is underdog a csapat. Egyedül a 8. heti Eagles elleni találkozón van a papírforma szerint komolyabb esélye győzelemre, igaz akkor is csak 50 százalék.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!