Connect with us

Hír

Aaron Rodgers nyilvánosan beszélt a helyzetéről

Aaron Rodgers nem jelent meg a tegnap kezdődő OTA-kon a Packersnél, ami a jelenlegi helyzetét ismerve nem meglepő, azonban rendszeres résztvevője szokott lenni ezeknek az edzéseknek, ráadásul fél millió dollárt is bukik a távolmaradással, szóval mindenképp említésre érdemes esemény. Még inkább az, hogy a SportsCenterben jelent meg és adott interjút Kenny Mayne-nek, akinek ez volt az utolsó műsora a csatornán.

Először is Rodgers elmondta vicceskedve, hogy csak azért van itt, hogy ne büntessék meg (idézve Marshawn Lynchet), de komolyabban csak azért van itt, mert ez Mayne utolsó adása. Ezután pedig beszélt arról, mi is a helyzet vele és a Packersszel.

“Ez sosem a draft pickről szólt, sosem Jordanről. Szeretem Jordant, egy remek srác, szuper vele együtt dolgozni. Szeretem az edzői stábot és a csapattársaimat is, ahogy a Green Bay-i szurkolótábort is. Hihetetlen 16 év volt ez. Ez a filozófiáról szól. Ez azokról az emberekről szól, akik irányítják a dolgokat.

Ez a karakterről, a kultúráról szó. Arról, hogy helyesen csináljuk a dolgokat. A legnagyobb része már tavaly elkezdődött, és csak fokozódott azzal, hogy MVP lettem és azzal, ahogy játszottam. Ez az emberekről szól, ez a legfontosabb dolog. Green Bay mindig is az emberekről szólt.”

Sokan igyekeztek Adam Schefter draft napján kiadott riportját elhessegetni, hogy majd akkor hiszik el, ha Rodgers beszél a helyzetről, ha ő mondja el, hogy távozni akar, elégedetlen a vezetéssel, stb. Ennél direktebb nyilatkozatot nem nagyon fogunk kapni senkitől ilyen témában, teljesen egyértelmű, hogy az MVP elégedetlen és ha ezeket a problémákat nem tudják feloldani, akkor távozni szeretne Green Bayből. Nem véletlenül mondta, hogy imádja a játékosokat, az edzőket, a szurkolókat és nem véletlenül hagyta ki ebből a vezetőséget, a front office-t, Brian Gutekunstot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!