Connect with us

Hír

Deshaun Watson kihagyja az OTA-kat, továbbra is cserét kér

Deshaun Watsont továbbra is 22 nő perli szexuális zaklatás miatt, de mivel az NFL semmit nem tett vele, így lehetősége lett volna megjelenni a Texans épületében, hogy részt vegyen a kezdődő OTA edzéseken. Ezt azonban nem tette meg, ráadásul még mindig cserét akar, állítja Tom Pelissero.

Watson az OTA-k kihagyásával semmit nem veszít, de a minicamp kihagyásáért 93 085 dolláros büntetést fog kapni, míg a teljes edzőtábor kiülése esetén 2,4 millió dollárra is megbüntetheti a csapat. Ráadásul ezek kötelezően kiszabandó büntetések, akkor is be kell hajtania a Texansnak, ha nem akarja. Ezen felül minden egyes kihagyott előszezonmeccs után egy meccspénznyi büntetést kap, ami az esetében most 650 ezer dollárt jelent találkozónként.

Ez nem kevés pénz, bár egy 156 millió dolláros szerződés után beleférhet, ha cserébe elcserélné a Texans. Ugyanakkor a jogi ügyei miatt nincs olyan csapat, aki egyáltalán elgondolkozna jelenleg a dolgon – ritka rossz helyzetben van a 26 éves QB.

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-05-25 07:54

A legfőbb indok, amiért mindent megmozgatnék, hogy megszerezzem az a kivételes képességei és a ritkanagy szar, amiben van, aminek folyományaként a kutyának sem kell. Ennél nagyobb motivációs erő kevés van, mert a ficere egyetlen esélye, hogy bizonyít a pályán és a magánéletben is ezerrel. Ha nem, akkor mehet a Walmartba csomagolni.

Diogo Rynald
Diogo Rynald
Reply to  bjeela
2021-05-25 10:37

De teljesen mindegy mit bizonyít a pályán, ha a bíróságon ellene bizonyítanak, aztán eltiltják/börtönbe kerül.
És lehet azt mondani hogy erre kevés az esély, csak ezt a Texansnál is tudják, épp ezért nem fogják odadni sokkal olcsóbban. 3-4 első kört pedig nem ér meg senkinek hogy ki tudja mikor játszhat majd, mert még ha az elítélésre kevés is az esély, ha belelóg a szezonba az ügy, simán megkaphatja a commissioner exempt listet

bjeela
bjeela
Reply to  Diogo Rynald
2021-05-25 15:02

Azt a texansnak is be kell látnia, hogy ha nem kell senkinek, akkor kikukázhattya ingyé, szóval bőven megy lejjebb az a 3-4 első kör. Ami meg a mi lesz vele a dutyi után szitut illeti emlékezzé Vick-re…

Diogo Rynald
Diogo Rynald
Reply to  bjeela
2021-05-25 17:09

Wtf, mégis mért kukáznák ingyen? Ez a dolog 1 éven belül lemegy, addig a vevőknek nem érdeke ajánlani érte semmi értelmeset, mert túl kockázatos, a Texansnak meg nem érdeke olcsón eladni a felmentés esetén legnagyobb értékét. Az összes fél arra játszik, hogy Watson kiüli a szezont, jövőre pedig az itélet fényében kiderül mekkora a reális értéke. Watson is a kiülésre játszik, ha tényleg nem akar többet Houstonban pályára lépni. End of story

Fetyke
Fetyke
Reply to  Diogo Rynald
2021-05-25 22:01

“Az összes fél arra játszik, hogy Watson kiüli a szezont, jövőre pedig az ítélet fényében kiderül mekkora a reális értéke.”

A Texans valóban arra játszik, hogy Watson ülje ki a szezont. Vagy legalább hiányozzon még pár napot az edzőtáborból is. Ekkor a vezetők hátradőlnek a csapatnál, pezsgőt bontanak és megállapítják., hogy sikerült megtartaniuk Watsont a jövő szezonra….
Hogy Watsonnak mi ebben az üzlet? És miért játszana ő erre? na látod! Az jó kérdés!

Diogo Rynald
Diogo Rynald
Reply to  Fetyke
2021-05-25 22:08

Nyilván mint worst case senario játszik erre a Texans, ha Watson tényleg megtagadja a pályára lépést.
Watson pedig azért játszhat erre, hogy kierőszakoljon egy cserét legkésőbb jövőre. Hogy tényleg meg is teszi e, ha lehetősége lesz rá (mert nem tiltják el eleve), nem tudjuk.

bjeela
bjeela
Reply to  Diogo Rynald
2021-05-25 20:05

Látom nem figyelsz: ha dutyiba kerül a srác, akkor kuka, egy fityinget nem ér az ipse és nem is keres rajta semmit a volt csapata, lásd Vick sztoriját. Jelenleg ez a veszély áll fenn és ezért nem akarja senki a srácot megszerezni a Texanstól nem hogy 3-4 első körért, de egy lyukas negyeddollárosért sem. Holott a srác egy aranybánya, még akkor is, ha esetleg 3-4 évet kell várni rá. Vicket is megérte a Phillynek megszerezni a dutyi után… De ha a Vick sztori túl távoli neked, gondolj a tökfej ABrown esetre. Rajta se kereste magát halálra a Vasas, pedig a fickó ha rendesen szedi a bogyóit, akkor egy évi tizenmillás támadófegyver. Most meg egy-két milláért csinálja a csodákat a nyomorult lúzer.

Diogo Rynald
Diogo Rynald
Reply to  bjeela
2021-05-25 20:17

Te nem figyelsz. Senki nem fog érte több első kört adni, amíg nem tisztázódik a helyzete, mert ha GM-ként kidobsz akár csak 2 első kört valakire, aki aztán erőszakért börtönbe megy, az instant bukás 2021-ben. Ennél kevesebbért pedig nem éri meg elpasszolni a Texansnak, mert sokkal többet fog érni 1 év múlva, amikor jó eséllyel felmentik

bjeela
bjeela
Reply to  Diogo Rynald
2021-05-26 08:52

Hosszú, nagypapa…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2021-05-25 14:27

Azt mozgatsz meg, amit csak akarsz, amíg Houstonban nem akarják elcserélni.
Mert ha egészen a végéig továbbgondoljuk ezt, akkor bizony Watsonnak jelenleg nincs más lehetősége, mint mindezt a Texans mezében megtenni…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2021-05-25 14:59

Nemaszontam, hogy meg is lehet szerezni, de ha igen, akkor nagyon kaparnék érte.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-05-26 06:51

Úgy élképzelem, hogy az egyik legmenőbb QB, aki amúgy egy baromi gazdag csávó, hobbiból nőket erőszakol, ráadául “masszázs terapeutákat”. Utóbbi foglalkozásnak van többtucatnyi szexmentes változata és akad pár “határeset” is.
De mint hirdetésben általában szereplő, amúgy nyilván vonzó “tapasztalt masszőz” nyilván nem találkozott még ilyen helyzettel.
Persze mióta egy hosszabb szemkontaktus is lehet zaklatás és egy hozzáérés pedig nemi erőszak, azóta nem csodálkozom.
Aztán majd lesz az a “megállapodás”, ahol majd mind a 22 nő egyszer ejt minden vádat. Főleg az előtt, hogy bizonyítani kéne, hogy egyátalán találkoztak.
Na a megállapodás előtti 5 percben kellene a Packernek egy Rodgers-Watson csere…

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x