Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo erősen elgondolkozott azon, hogy cserét kérjen az új QB miatt

A 49ers többek között két extra első körös picket feláldozva felcserélt a 12. helyről a harmadikra az idei drafton, majd kiválasztotta az irányító Trey Lance-t. A trade (és persze a QB-választás) nagyon felkavarta a csapat jelenlegi kezdőjét, Jimmy Garoppolót, még azon is elgondolkodott, hogy cserét kérjen.

“Amikor megtörtént a csere, akkor millió különböző érzelem volt bennem. Minden szóba jöhető forgatókönyvön elgondolkoztam, azon is, hogy cserét kérjek a csapattól. Végül azonban úgy döntöttem, hogy játszani akarok, meccseket nyerni, és végül is nincs abban semmi rendhagyó, ha egy csapat új irányítót draftol. Ilyen dolgok megtörténnek az NFL-ben, neked nincs más dolgod, mint a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből”

– mondta az irányító az NBCSportsBayArea.com-nak.

Lance könnyen lehet, hogy első évében még nem kap nagy szerepet, így a tavaly sérülésekkel küzdő Garoppolónak van még esélye bizonyítani, egy jó szezonnal megalapozhatja a további jövőjét a ligában. A hasonló helyzetben lévő Alex Smith (őt is egy mobilis QB, Colin Kaepernick szorította ki a kezdőből) 2013-ban egy második körért cserébe kerül a Chiefshez, ahol kapott egy nagy szerződést, öt év alatt négyszer jutott be a rájátszásba és karrierje legjobb játékát nyújtotta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!