Connect with us

Hír

Justin Fields nem tekinti garantáltnak a kezdő pozíciót

A Chicago Bears többek között két első kört feláldozva szerezte meg Justin Fiedset az idei draft 11. választásával. A fiatal irányító vitán felül a legtehetséges QB a rosteren, ugyanakkor nem tekinti garantáltnak a kezdő pozíciót, szerinte azt neki is pont úgy ki kell érdemelnie, mint mindenki másnak.

“Mindenki azért van itt a csapatban, hogy a kezdőért küzdjön. Ha te nem harcolsz a helyedért, akkor nincs itt semmi keresnivalód. Tehát egyértelmű, hogy mindent megteszek azért, hogy kiérdemeljen a lehetőséget. Minden nap keményen fogok küzdeni és majd Nagy mester eldönti, mikor állok készen”

– mondta Fields (via PFT).

A Bears idén garantált 10 millió dollárért leigazolta Andy Daltont, illetve ott van Nick Foles is a rosteren, így nem lenne meglepő, ha Fields nem lenne azonnal kezdő. Ami nem is feltétlenül baj: a Bears az első fordulóban az Aaron Donald fémjelezte Rams otthonában lép pályára főműsoridőben, majd a bye weekig játszik a Lions és a Bengals mellett a Raiders-Browns-Packers-Buccaneers-49ers-Steelers hatossal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group