Connect with us

Hír

Laurent Duvernay-Tardif visszatér a Chiefshez

Laurent Duvernay-Tardif a Super Bowl megnyerése után tavaly kiülte a szezont, ugyanis a címvédés helyett inkább a Covid-betegeken akart segíteni Kanadában, hogy hasznosítsa az ott megszerzett orvosi diplomáját. Úgy tűnik, hogy a pandémia alagútjának a végén már láthatjuk a fényt, így a Chiefs guardja is visszatér a futballpályára.

Duvernay-Tardif egy Instagram-posztban elmondta, hogy ez az élmény úgy változtatta meg őt magát, ahogy sosem gondolta volna, és különleges emberekkel találkozott, akik rengeteg áldozatot hoztak és szenvedéllyel segítettek a rászorultakon. Ezek az ápolók és doktorok megmutatták neki, hogy mi a különbség a betegek ellátása és a róluk való gondoskodás közt.

A Chiefs támadófala felkapott téma volt a holtszezonban, és nagy átalakuláson is ment át az egység. A távozó Eric Fisher és Mitchell Schwartz helyére és a többiek mellé érkezett Orlando Brown, Joe Thuney, Austin Blythe és Kyle Long a piacról, illetve Creed Humphrey a draftról, plusz visszatér opt outolásból Duvernay-Tardif és Lucas Niang is. A Super Bowlban látott katasztrófa után idén kifejezett erőssége lehet a csapatnak a támadófal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!