Connect with us

Hír

Eric Fisher jó eséllyel csak októberben léphet először pályára a Colts színeiben

A Colts tegnap leigazolta a tackle Eric Fishert, aki a visszavonuló Anthony Castonzo helyét veheti majd át a támadófal bal oldalán. Ian Rapoport információi szerint viszont ne számítsunk arra, hogy az első héttől kezdő lesz.

Fishernek a konferenciadöntőn szakadt el az Achillese, úgyhogy a teljes holtszezont rehabilitációval tölti, és várhatóan az első hétre sem lesz még 100 százalékos formában, jó eséllyel csak októberben áll majd a csapat rendelkezésére. A Coltsnál láthatóan rendben vannak ezzel, nem akarják erőltetni a mihamarabbi visszatérését.

A Colts a drafton nem hozott senkit a támadófal bal szélére, a piacon pedig csak az eddig pocsék teljesítményt nyújtó Sam Tevi érkezett, így nem volt megoldott Carson Wentz vakoldalának védelme, ami elég fontos lene, tekintve hogy az irányítóért elég magas ellenértéket adott fel a csapat, így a lehető legjobban kellene segíteni, hogy visszanyerje az önbizalmát. Fisher ezt a helyzetet megoldaná, de az első hetekben várhatóak problémák az ő távollétében – persze nem szeptemberben kell a legjobb formát mutatni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!