Connect with us

Hír

Ryan Kerrigan az Eaglesbe igazolt!

Ryan Kerrigan Instagramján előbb elbúcsúzott a Washingtontól, majd ugyanott jelentette be, hogy aláírt a Philadelphia Eagles csapatához. Egy év alatt maximum $3,5 milliót kereshet.

Így búcsúzott:

“Soha nem leszek képes egy Instagram posztban kifejezni, hogy mennyit jelentett nekem az elmúlt 10 év ebben csapatban, de az biztos, hogy életem legszebb évei voltak. Remélem, legalább annyira szórakoztató volt nézni a játékomat, mint amennyire én élveztem, hogy értetek játszhatok. Köszönök mindent, Washington!”

Majd így jelentette be új állomáshelyét:

“Tudom, hogy valószínűleg nem én voltam a kedvenc játékosotok az elmúlt évtizedben, de kedves Eagles szurkolók, nagyon várom már hogy nálatok játsszak! #FlyEaglesFly”

A pass rusher 2011 óta játszott a fővárosban, maradéktalanul megszolgálta a rá áldozott 1/16-os picket. Az NFL egyik legalulértékelebb védőjeként már 95,5 sacknél jár, amivel a Washington történetének legeredményesebb pass rushere. Karrierje során mindössze négy meccset hagyott ki, 2014 és 2018 között 12 sacket átlagolt, tavaly 5,5 zsákolással zárta a szezont – még bőven lehet benne 1-2 jobb év.

A 33 éves játékos Philadelphiában Brandon Graham és Derek Barnett mellett vehet majd részt a pass rusher rotációban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!