Connect with us

Hír

A Steelers továbbra sem tudja, mire való a sérülésjelentés

A Steelers vagy nem tudja, hogyan kell, vagy nem akarja szabályosan jelenteni a sérüléseket. A csapattól nemrég elküldött David DeCastro nemrég azt mondta, hogy a bokáját műteni kell, ugyanis már a tavalyi szezonban is rendre meggyűlt vele a baja, ugyanakkor a fájós boka egyszer sem szerepelt a sérülésjelentéseken.

DeCastro 2020-ban három meccset hagyott ki: kettőt a térde, egyet a hasizma miatt. Ezek alapján a bokája nem zavarta annyira, hogy ne tudjon játszani, ugyanakkor a sérüléseket a szabályok szerint akkor is fel kell tűntetni a riportokban, ha azok nem olyan súlyosak. Mike Tomlint és a Steelerst már 2019-ben büntette meg sérülések eltitkolása miatt a liga (25 és 75 ezer dollárra), de úgy tűnik, hogy ez nem volt elég.

Persze tegyük hozzá, hogy a legtöbb csapat jó eséllyel szintén trükközik a sérülések jelentésével, nem a Steelers az egyedüli. Ettől független a gyakorlat távolról sem helyes, és a ligának illene tennie valamit ellene: ki tudja, milyen komoly sérülések voltak/lehetnek eltitkolva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!