Connect with us

Hír

Az idei lesz az utolsó szezonja Calais Campbellnek?

Könnyen lehet, hogy a 2021-es lesz Calais Campbell utolsó szezonja. A Ravens 35 éves védőfalembere elmondta a csapat hivatalos oldalának, hogy most már csak egyik évről a másikra tervez, így jövőre el fog gondolkodni a visszavonuláson.

“Azt hiszem ez olyan dolog, amit még nem fejtettem meg pontosan. Egyszerre egy évre koncentrálok. Azt biztosan tudom, hogy az idei szezon még bennem van. Mindent beleadok idén, a szezon után pedig majd újraértékelem a dolgokat.

Ez olyan dolog, amire azért gondol az ember. Fiatalon azt mondtam, hogy 15 évet akarok játszani. Akkor még nem tudtam, hogy milyen nehéz is ez. Most jön a 14. évem és tudom, hogy ez még bennem van. Még mindig szeretnék 15-öt játszani, remélhetőleg még az is belefér. Meglátjuk.”

A 203 centis falember még mindig kiváló teljesítményre képes, habár tavaly a sérülések megnehezítették a játékát. A PFF értékelése alapján a minimum 400 snapet játszó belső védőfalemberek közt így is a 25. legjobb volt – 2012 óta ez volt a legrosszabb éve, egészségesen képes lehet ennél egy szinttel feljebb kapcsolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!