Connect with us

Hír

Kyler Murray: Az emberek alábecsülik AJ Greent

A Cardinals idén win now módba kapcsolt, többek között olyan veterán klasszisokat igazolt, mint JJ Watt, Rodney Hudson vagy AJ Green. Utóbbival kapcsolatban ugyanakkor sokan szkeptikusak, a fénykorában elit elkapó egy ideje nem találja a formáját, de az új irányítója nem aggódik emiatt.

“Sok ember alábecsüli AJ-t, hogy már nem képes olyan dolgokra, amikre korábban. Én viszont hálás vagyok, hogy együtt játszhatok vele. Szerintem nagyszerű éve lesz!”

– mondta Kyler Murray a csapat weboldalának.

Green 2011-ben 1/4-es volt, a Bengals választotta ki. Pályafutása nagy részében elit elkapónak számított, háromszor lett második csapatos All-Pro és hétszer Pro Bowler. Első hét idényében csak egyszer nem lépte át az 1000 yardos határt, akkor is csak azért, mert 10 meccsen tudott pályára lépni (de így is 964 yardot szerzett).

Az elmúlt három éve ugyanakkor nem volt jó: 2018-ben csak kilenc meccsen lépett pályára, a 2019-es szezont teljesen kihagyta, míg tavaly 16 meccsen 523 yardot és két TD-t szerzett. Papíron nagyon jól néz ki DeAndre Hopkins párjaként, de a júliusban 33 éves elkapó már nem tűnik annak a klasszisnak, aki fénykorában volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!